Тайната е: У-В-А-Ж-Е-Н-И-Е

Жената Лъв е истинска! Излъчва щастие и искреност. Тя е родена през лятото и е събрала всичко слънчево в себе си. Тя е страстна, вярна и отдадена. Разпознава лъжите. Но какво трябва да знаеш, за да спечелиш сърцето ѝ?

1. Запознай се с Нейно Величество

Тя е душата на всяко парти. Спонтанна и креативна е. Има самочувствие, но не лети в облаците. Жената Лъв обича да се грижат за нея. Трябва да обичаш всичко в нея, всяка история, начина ѝ на живот. Уважението е изключително важно. Ако я подцениш, тя ще запомни. Тя е упорита и се възползва от всяка една възможност.

2. Обича да живее в лукс

Жената Лъв не е златотърсачка, но обича да се глези. Ако ти го правиш за нея, ще го оцени. Вкусът ѝ е екстравагантен. Харесва мъже, които се грижат за външния си вид, защото тя отделя много време пред огледалото. Обича да релаксира. Ако искаш да ѝ подариш нещо, огледай се какви неща носи и какво има у тях.

3. Опознай забавната ѝ страна 

Жената Лъв е забавна. Обожава игрите, музиката и изкуството. Снимайте се, правете спомени. Създайте специална атмосфера и изпълнете връзката си с приключения.

4. Разбери какво желае истински

Жената Лъв има и друга страна. Тя е най-амбициозна от всички зодии. Обръщай внимание на мечтите ѝ и я подкрепяй. Опитай се да ѝ предложиш различни стратегии в работата, за да има по-голям успех. Покажи ѝ, че тя може да постигне всичко, което иска.

Е, струва си да спечелиш сърцето на такава дама, нали?