Всеки е чувал митологичните разкази на българския псевдо тъпкач относно неговата 25 сантиметрова плюеща кобра, която той визуализира като детска ръка, държаща ябълка. Може би тези легенди се лансират, защото в съзнанието  на повечето мъже ключът към женския екстаз се крие именно в конската любовна писалка. Всъщност жената е ужасно сложно същество и ключът към това да бъде задоволена, далеч не е толкова прост.Пределно ясно е, че сигурно има милиони предпочитания в секса. Едни жени  обичат едно, други друго, трети нещо съвсем различно, но в края на краищата жената си е жена. Дори най-голямата мръсница, която иска да бъде чукана като жрица на любовта, има нужда да бъде предразположена, за да може да се  наслади истински на секса.

Не давайте сръдливо зор да се случи от веднага. Да, за нас като мъже няма никакво значение дали ще се случи на първа или на пета среща, но за една жена е изключително важно. И тук главната причина не в това, че ако спи с вас на първата среща ще се почувства като лека жена. И това е така, но си има други технологични причини. Ще стигнем и до тях. Всяка жена заслужава  да я изведете на кафе. И двамата може да искате просто секс, но е желателно да излезете с нея преди това.

Предразполагането е най-важното нещо, за да й доставите удоволствие. Разговорът е изключително важен. Колкото повече говорите с нея, толкова повече ще ви опознава и толкова повече доверие би ви имала. Който си мисли, че става от вратата за краката, е в огромна грешка. Жената е устроена така, че просто няма как да изпита пълно удоволствие, ако не вярва на човека.  Затова жените като цяло избягват случайните сексуални премеждия, а когато ги правят са или сериозно пияни, или сериозно наранени. Страхът и неувереността пречат на това да се отпусне и да изпита пълно удоволствие. 
 
Любовната игра е ключът към добрата рецензия за работата ви. Трябва да я накарате да се чувства желана, красива, искана. Да я гледате, сякаш не сте виждали по-велико нещо от нея. Няма значение дали сте спали с нея стотици  пъти преди това. За да я задоволите, се изисква усилие. А има ли по-хубаво  чувство от това да доставиш удоволствие на жена? Да те иска още, да разкаже на приятелките си колко си страхотен? Не си голямата работа, ако си успял да спиш с някоя. Велик си, ако си я задоволил.

Не забравяйте, че за нея сексът, било то и само секс, колкото и рядко явление да е това, не е просто едното ръгане. Ако не положите достатъчно внимание към нея, то какъвто и левент да сте, няма да повторите. Всеки вибратор може да предостави доста по-константна ерекция от който и да е мъж. Нашето превъзходство са ласките и вниманието, което можем да дадем на  жените. Дръжте се с нея с уважение. Бъдете благодарни, че е позволила именно на вас да инсталирате флашката си в USB драйва й. :)