15 часа. Типичен августовски следобед в офиса. И точно, когато си мисля, че денят ще бъде съвсем обикновен, на вратата се звъни. За огромна изненада и удоволствие на всички, там ни очаква огромна кутия, в която проблясват най-новите джаджи от Samsung.

Разбира се, на първо място ме привлича цветът – „мистично бронзово“. Но когато Samsung Galaxy Note20 Ultra се озовава в ръката ми, ми минава само една мисъл – „My precious“. Да, той изглежда съблазнително, пасва идеално в ръката ми и ми доказва, че 6,9-инчовият дисплей изобщо не е толкова голям, колкото си мислех.

Но Note20 Ultra не е само красив, той е и мултифункционален, позволявайки ми да превръщам дори най-обикновените рисунки и бележки в произведения на изкуството, които си заслужава да бъдат показани в социалните мрежи.

Но мистериозната кутия предлага още много изкушения. В него са и най-новите Samsung Buds Live. Малки, стилни и много сладки слушалки, с които извличам максимума от слушането на музика и не се притеснявам от околния шум по време на разговор.

Те са в пълен унисон с Note20 Ultra – свързват се с лекота и са отличен екип.

Третото бижу в кутията беше Galaxy Watch3. Смарт часовник от ново поколение, с който спортуването, връзката със света и грижата за личното ни здраве са издигнати на ново ниво. Ще спомена само, че Watch3 мери дори наситеността на кислород в кръвта.

Часовникът е не само многофункционален, но и с големина, която пасва отлично на ръката и следва модните тенденции – голям и привличащ всички погледи.

Признавам, че кутията с най-новото от Samsung превърна скучния ден в прекрасно изживяване, което ми напомни, че новите джаджи определено си заслужават. А защо Note20 Ultra, Buds Live и Watch3 са идеалната комбинация, от която се нуждае всеки модерен човек, ще разберете съвсем скоро. Очаквайте съвсем скоро лични впечатления от трите устройства и много снимки.