Чудиш се дали половинката ти е твоята сродна душа, или все още търсиш голямата любов? Астрологията може да ти помогне в това търсене, давайки ти насоки как изглежда тя. Провери сама:

Овен

Ти и твоята сродна душа сте на едно и също интелектуално ниво.

Овенът може да е лидер, но и идеалният му партньор не е последовател. Като представителка на тази зодия трябва да се свържеш на ментално ниво с него. Той ще те предизвиква и ще ти помага да растеш. Ще можеш да му се довериш. Имаш нужда от своя крал, който да седне на трона до теб.

Телец

Твоята сродна душа е на същото артистично ниво като теб.

Като Телец ти имаш нужда от човек, който ще споделя твоите възгледи и ще ти помага да се доближиш до тях. Телците не харесват хората, които ги подценяват, защото това ги ядосва, но ти сигурно знаеш това. Внимавай, защото това би ти попречило дори и да се разбирате идеално.

Близнаци

Твоята сродна душа те приземява.

Близнаците са зодията, която винаги е навсякъде, но никога на едно място, а идеалният партньор за тях е този, който може да ги успокои и съсредоточи. Оглеждай се за човек, който ти дава комфорт и сигурност, който те вдъхновява и те предизвиква да мислиш. Ти искаш тази стабилност и простота, защото не можеш да я откриеш навсякъде.

Рак

Твоята сродна душа е човекът, с когото искаш да прекараш цялото си време.

Ракът е един от най-емоционалните зодиакални знаци и е готов да даде цялото си сърце на половинката си. Като такава твоята идеална половинка трябва да може да прекарва часове и дни без прекъсване с теб. За теб важи фразата: „Омъжи се за най-добрия си приятел!“

Лъв

Твоята сродна душа е човекът, с когото се гордееш, че си.

Лъвът иска партньор, който е на неговото ниво или по-високо. Той не може да излиза с човек извън неговата „класа”, защото знае колко усилия ще положи той във връзката. Като родена под този зодиакален знак ти искаш да се гордееш с избора си и да не те е срам от него.

Дева

Твоята сродна душа е човекът, който се грижи за теб, колкото ти за него.

Девата има нужда да се прибере и да усети любовта на половинката си. Мъжът до теб трябва да е грижовен, мил, отговорен и делата му да тежат повече от думите му, защото не искаш да си силната във връзката. Имаш нужда от безгранична любов и грижа.

Везни

Твоята сродна душа е страстен любовник.

Везните се управляват от Венера, което ги прави романтиците на зодиака, изпълнени и със страст и желание. Идеалният партньор на тази зодия трябва да е привлекателен, забавен, мил, за да бъде тя привлечена силно от него. Като такава ти не би се съгласила на нищо по-малко от любов.

Скорпион

Твоята сродна душа не трябва да се страхува да се открие пред теб.

Скорпионът избира внимателно и не допуска всеки до себе си. Страхува се. Ето защо партньорът ти трябва да е твоята противоположност. Той трябва да е смел и да отвори сърцето си за теб. Ако се откриеш, то той си заслужава истински.

Стрелец

Твоята сродна душа е онази, за която би променила всичко.

Стрелецът не вярва в установяването, но намери ли перфектната половинка, е удивляващо да видиш как се променя напълно. Като представителка на тази зодия ти лесно можеш да разпознаеш дали човекът пред теб си заслужава.

Козирог

Твоята сродна душа е онзи, който те разбира.

Козирогът е мъдър, практичен и амбициозен, но често не бива разбиран правилно. На околните може би изглежда, че той е консервативен или инатлив. Ето защо като Козирог ти се нуждаеш от човек, който ще види истинското ти Аз, за да те уважава и желае.

Водолей

Твоята сродна душа трябва да вярва в теб.

Идеалната половинка на Водолея трябва да е някой с уникално виждане над нещата. Партньорът ти трябва да е готов да те чака да приключиш с работата си, а след това да слуша твоите теории и бизнес планове на вечеря. Твоята сродна душа ще е до теб завинаги, за да можеш да споделяш мечтите си и общото ви бъдеще.

Риби

Твоята сродна душа е твоята муза.

Рибите имат нужда от човек, който да ги вдъхновява. Като такава трябва да знаеш, че той трябва да може да ти покаже истинското значение на любовта, с когото ще усетиш невероятна връзка и ще те кара да се чувстваш жива.