Как може да спечелите сърцето на жената от зодия Дева

1. Бъдете отговорен. Жената Дева харесва мъже, които държат на думата си; мъже, които изпълняват обещанията си; мъже, които са истински мъже. Тя иска до себе си партньор, който е последователен, сериозен, стъпил здраво на земята. Партньор, на когото може да (се) разчита.

2. Разширявайте мирогледа си. Жената Дева е жена, която обича интелектуалните (и не само) предизвикателства. И именно такъв човек търси за спътник в живота си. Някой, с когото непрекъснато да научава нови неща - за хората, за себе си и за света.

3. Имайте голяма мечта. Въпреки че изглежда изключително прагматична, жената Дева всъщност е мечтател по душа. С тази разлика, че е устремен към целта си мечтател. И има нужда от същия мечтател до себе си. Мъж, който знае какво иска и как да го постигне. Нещо повече, мъж, който не се страхува да рискува, за да го постигне.

4. Излизайте смело от зоната си на комфорт. Приемайте с отворено сърце и освободено съзнание предизвикателствата на живота. Научете се да виждате в тях възможностите, а не трудностите. Защото именно такава е жената Дева. Именно така живее тя. И именно такава връзка търси.

5. Експериментирайте в леглото. Жената Дева може да ви се струва предвидима и последователна в много неща, но това определено не важи за леглото. Там тя изненадва непрекъснато и човека до себе си, и себе си. Затова, забравете за стандартните и познати пози. Осмелете се да преоткриете нейната (и собствената си) чувствителност. Осмелете се да преоткриете секса.

Как може да изгубите сърцето на жената от зодия Дева

1. Говорете много, правете малко. Обещавайте неща, които нямате намерение да изпълните. Казвайте ѝ това, което смятате, че иска да чуе, а не това, което наистина мислите. Рисувайте красиво бъдеще, но не правете нищо, за да го превърнете в настояще. И жената Дева ще си тръгне, преди да се усетите.

2. Гледайте на живота едностранчиво. Отхвърляйте различните гледни точки, запушвайте си ушите за противоположните мнения. Бъдете доволен с това, което знаете и което виждате. Настоявайте на правотата и самодостатъчността си. И жената Дева ще ви даде възможност да проверите дали наистина сте си самостодостатъчен...

3. Гледайте не пред себе си, а в краката си. Не правете планове и не създавайте собствена визия за бъдещето си. Живейте ден за ден и отказвайте да мислите и да мечтаете за утре. Още по-малко пък рискувайте да превърнете в реалност това утре. И ще разберете, че, когато това утре все пак настъпи, жената Дева ще е останала във вашето вчера...

4. Отричайте всяка промяна. Оплаквайте се от нея. Противопоставяйте ѝ се. Опитвайте се да я избегнете. Борете се да запазите на всяка цена статуквото, борете се да запазите познатото. С други думи - изберете песимизма пред оптимизма и ще изберете самотата пред близостта на жената Дева.

5. Правете секс, който ѝ е до болка познат. Превърнете го в рутина. Лишете я от тръпката на изненадата и пикантния вкус на провокацията. Лишете я от усещането, че пали кръвта ви, както в началото. Че колкото повече я опознавате, толкова повече неща ви остава да откриете. Че с времето само по-силно я желаете... Лишете жената Дева от всичко това и ще се лишите от близостта ѝ.