1. Страстни любовници

Девите могат да изглеждат хладнокръвни, премерени, здраво стъпили на земята, но... когато стане дума за леглото, ще ви изненадат със своята страст и импулсивност. Между чаршафите Девите се превръщат в неочаквани провокатори и експериментатори. Те нарушават всички граници и ви карат да направите същото. Заедно с тях ще се впуснете в страстно приключение, което не само, че няма да забравите, а към което ще се пристрастите...

2. Прекрасни събеседници 

Надарени с аналитичен ум, силно развито логическо мислене и вродено вътрешно спокойствие, Девите са перфектните слушатели. И съветници. С тях може да споделите всичко, без да се страхувате, че ще бъдете съдени. Или че ще реагират емоционално на думите ви и вместо да ви помогнат, ще ви натоварят повече. Девите ще ви изслушат, ще помислят и ще ви дадат най-добрият съвет. Просто го могат.

3. Смели и решителни

Девите притежават смелост, която често изглежда неразбираема за околните. Известни със своята пословична подреденост и желание да предвиждат всичко, те ще ви изненадат със способността си да предприемат драстични промени в живота си, за каквито повечето от нас не биха и помислили. Представителите на тази зодия наистина следват сърцето си, дори когато това значи да разчупят стереорипите, да излязат от руслото и да сменят кардинално посоката, която са следвали досега. Но това е единственият начин да се живее пълноценно, не мислите ли?

4. Лоялни и верни

За Девите думата им е закон. Както и лояността им. Те са верни приятели и верни партньори. Когато имате до себе си Дева, не е нужно да се притеснявате, че може да ви излъже. Девите не са такива. Ако нещо помежду ви не върви, те ще дойдат и ще ви го кажат в очите. И никога няма да направят нещо скришно, зад гърба ви. Защото вярват, че, лъжейки другия, всъщност лъжеш себе си. И е така, нали?

5. Внимателни при избора си на партньор

Девите няма да се хвърлят в необмислена авантюра или във връзка, за която не са сигурни дали и как искат да се развие. Те не бързат да се обвържат, но, когато го направят, го правят искрено, обмислено и осъзнато. Ето защо, започвайки връзка, те влагат всичко от себе си в нея. Влагат сърцето си, времето си, усилията си. Мечтите и плановете си. В противен случай изобщо не биха започнали връзката....