Как може да спечелите сърцето на жената от зодия Стрелец

1. Бъдете позитивен. Бъдете изпълнен с оптимизъм. Бъдете зареден с енергия. Жената Стрелец обича живота и обича хората, които обичат живота. Тя умее да се забавлява и се наслаждава искрено на всеки ден и всяко ново предизвикателство. Именно компанията на такива хора обича. Именно компанията на такива мъже обича...

2. Не живейте изолирано. Създавайте нови познанства и им позволявайте да се превърнат в приятелства. Направете я част от всичко това и ще знаете, че сте направили още една крачка към сърцето ѝ. Защото жената Стрелец не обича усещането за изолираност. Тя обича да опознава хората и света.

3. Проявявайте разбиране към останалите. Не осъждайте и не си правете прибързани заключения. Не се поддавайте на предразсъдъци. Жената Стрелец е широкоскроена и умее да вижда уникалността на всеки, стойността на всеки, ценността на всеки. Покажете ѝ, че сте като нея.

4. Говорете. Споделяйте. Изливайте си душата. Жената Стрелец обича дългите задушевни разговори, когато се чуват не думите, а сърцата. Тя смята, че смелостта да се разриеш пред другия (или липсата на такава) показва истинска ли е близостта помежду ви.

5. Изненадвайте я. Жената Стрелец иска до себе си човек, който не обича статуквото, който винаги и във всичко търси новото, който, също като нея, вярва, че да живееш значи да (се) променяш. Не я оставяйте да скучае с вас, провокирайте я, предизвиквайте я да излезе от зоната си на комфорт и знайте, че, докато го прави, ви отваря вратата на сърцето си...

Как може да изгубите сърцето на жената от зодия Стрелец

1. Oплаквайте се. Мрънкайте. Бъдете вечно недоволен. Търсете вината за неудачите си във всеки друг и всичко друго, но не и в себе си. И може да сте сигурен - за нула време ще отблъснете жената Стрелец от себе си.

2. Дръжте се като вълк единак. Демонстрирайте абсолютна самодостатъчност. Не допускайте нови хора в живота си, издигайте стени около сърцето си. Живейте така, сякаш нямата нужда от никого и нищо. И жената Стрелец ще разбере, че нямате място в сърцето ѝ.

3. Гледайте другите отвисоко. Налагайте мнението си и настоявайте, че то е единственото правилно. Не допускайте друга гледна точка. Превръщайте диалога в спор, от който на всяка цена искате да излезете победител. И накрая, че осъзнаете, че всъщност вече няма с кого да спорите...

4. Затваряйте се в себе си. Отдръпвайте се, когато имате някакъв проблем или просто когато денят е бил тежък. Изолирайте я и се дистанцирайте. Показвайте й, че имате нужда от личното си пространство и проявявайте раздразнение, ако тя, волно или неволно, го наруши. Дръжте я на ръка разстояние. И скоро вече няма да има нужда да го правите... защото просто няма да има от кого да се дистанцирате.

5. Бъдете предвидим. Повтарящ се. Скучен. Живейте така, сякаш всеки ден е като предишния. Потопете се в рутината и останете в нея. Третирайте връзката си като нещо, което се подразбира, нещо, което е даденост в живота ви. И скоро ще осъзнаете, че жената Стрелец вече не е част от живота ви...