Днес ще повдигнем завесата около въпроса за горещите сцени в любимите ни филми и как всъщност са заснети те.

1. Танцовите хореографи често взимат участие

Всъщност е необходимо доста усилия, за да изглеждат свалките на екрана спонтанни. Първо хореографът измисля движенията заедно с партньор, а след това ги показва на актьорите. Триша Брук, хореограф, споделя: „Нищо не се оставя на случайността.

2. Гениталиите са покрити

Има актьори, които не се притесняват да се снимат голи. Сара Баста отговаря за костюмите и споделя, че винаги носят със себе си специални пособия с телесен цвят, които прикриват гениталиите.

3. Снимките не спират, защото актрисата е в „онзи период от месеца“.
4. Да, има дубльори за голите сцени

Това правило важи най-вече в случаите, когато секс сцената изисква няколко часа снимки, което е трудно при заетия график на актьорите.

5. Гримьорите гримират цялото тяло

Сякаш се нанася втора кожа. Някои гримьори споделят, че използват спрей за изкуствен тен, защото той кара актьорите да смятат, че сякаш са покрити с нещо.

6. Потта се добавя

„Има различни начини, чрез които актьорите могат да изглеждат изпотени,“, споделя гримьорът Росио Яханбакш. „Зависи дали режисьорът иска потта да се стича или иска актьорът да изглежда леко потен. Когато актьорът трябва да е просто потен, слагам лосион на лицето му, а за тялото използвам бебешко олио, смесено с вода.

7. Актьорите не се разхождат голи, след като снимките приключат

Човек от екипа чака до актьора с халат, за да го завие след края на снимките.