Психолозите съветват жените да приемат партньорите си такива, каквито са. Това е лесно да се каже, но доста трудно да се направи! Много по-лесно е да се използват доказани методи на превъзпитание, които са присъщи за вашата зодия.

За да направите това ще ви помогне хороскопът на звездните укротителки!

Жена - Овен (21 март - април 20)

Според жените Овен, мъжът по принцип няма право на самоопределение. Той отказва да го признае? Твърдият диктат, комбиниран със сладкиши, бързо обяснява на обекта на превъзпитание, че дълбоко греши.

Жена - Телец (21 април - 20 май)

Обикновено жената Телец дълго чака и се надява, че този път ще се случи чудо и любимият ще започне да прави всичко както трябва. За съжаление, в реалния живот чудесата са рядкост. Затова мекушавите дами Телец често плачат, отиват при мама, връщат се, пак плачат, пак заминават при мама ... И така до безкрайност.

Жена - Близнаци (21 май - 21 юни)

Представителките на този знак не превъзпитават мъжа си. То просто поставят определен стандарт на поведение. И само се опитайте да не отговорите на този стандарт!

Жена - Рак (22 юни – 22 Юли)

Ако мъжът не оправдае надеждите на мекушавата жена Рак, тя веднага го хваща в железните си "клещи". В семейството на представителките на този знак обикновено цари матриархат. Но затова пък в къщата има пълен ред!

Жена - Лъв (23 юли - 23 август)

За истинските Лъвици всичко трябва да бъде най-доброто. Това важи също и за спътника ѝ в живота. Ако той е престанал да изпълнява ангажиментите си, го очаква мощен рев за профилактика. Не е ли в състояние да отвърне на удара или да поправи грешката си - ще бъде безмилостно (погълнат) изгонен.

Жена - Дева (24 август-23 септември)

Много мъже тайно наричат своите съпруги Деви "пила". Причината е ясна: само представителките на този знак могат така упорито и търпеливо да нареждат, пилят, дълбаят и принуждават. Докато не получат своето!

Жена - Везни (24 септември - 23 октомври)

Представителките на този знак рядко изискват или се оплакват. Те дори не правят коментари. Но обичаният мъж не трябва да се отпуска! Зад външно безразличния им и спокоен вид се крият внимателно претеглени всички възможни варианти за по-нататъшното развитие. И ако желанието за лична свобода надхвърли всички предимства на семейния живот, жената Везни няма да се върне!

Жена - Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Когато става въпрос за възпитаване (или превъзпитаване) на любимия, жената-Скорпион действа методично и безмилостно. Дамите Скорпиони са напълно лишени от морално-етични комплекси, когато се наложи пускат в ход всичко: шантаж, лъжи и дори насилие!

Жена - Стрелец (23 Ноември - 21 Декември)

Жената Стрелец издига своя избраник на пиедестал, а след това очаква стриктно изпълнение на нейните изисквания. Държи ли се правилно - всичко е просто великолепно! Но ако сгреши нещо - веднага получава един между очите!

Жена - Козирог (22 декември - 20 януари)

Жените Козирог, по принцип, не признават демократичните методи на възпитаване. При тях всичко е много по-просто: крачка встрани - опит за бягство, за висок скок - разстрел на място! Дамата Козирог винаги получава своето, защото се заема с превъзпитанието на мъжа си още в първите дни на запознанството.

Жена - Водолей (21 януари - 18 февруари)

При "неправилно" поведение на любимия, жената Водолей ясно демонстрира недоволството си с красноречиви погледи и неадекватно поведение. И ако мъжът не съобрази навреме от какво не е доволна спътницата му може и да се окаже "на сухо".

Жена - Риби (19 февруари – 20 март)

Разбира се, в процеса на превъзпитание на възлюбения ще има много вода: горчиви сълзи, сополи и обещания за "море от любов". С използването на такива драстични методи, рибата задължително ще постигне целите си. Освен ако, разбира се, нейният избраник не отплува към другия бряг!

А вие, скъпи дами, кой метод за превъзпитание намирате за най-ефективен?