Всеки от нас има своите страхове и комплекси, с които се бори цял живот. Какви са неговите? Попитай го за зодията му и ще разбереш.

Овен

Основният страх на мъжа Овен е, че той се движи твърде бързо през живота и любовта. Той се опитва да е търпелив, но това просто не му се отдава. Мъжът Овен няма да чака звездите да се подредят в негова полза, за да действа. Когато обаче Овенът срещне жена, която върви (или по-скоро тича) с неговото темпо, той веднага усеща, че всичко в живота му се нарежда.

Телец

Основният недостатък на мъжа Телец е, че често има нужда жената до го успокоява, че всичко е наред. Дори да сте заедно от години, съмнението в него винаги е будно. Очаквай въпроса от сорта на „Как се чувстваш във връзката ни? Обичаш ли ме? Има ли някакъв проблем?“. Понякога такива въпроси са добре дошли, защото ще ви подтикнат да поговорите за проблемите си, но друг път, когато всичко е наред, а Телецът пак си е въобразил нещо, може да са малко изнервящи. Мъжът Телец има нужда от нежна и търпелива жена, която ще приеме и недостатъците му.

Близнаци

Основният страх на Близнаците е, че все нещо изпускат и затова искат още и още. Мъжът Близнаци много често не може да реши какво иска и това му пречи в любовта. Ако искаш да имаш стабилна връзка с мъж Близнаци, трябва двамата да сте винаги на една и съща вълна и на една и съща страница от живота ви.

Рак

Основният проблем на мъжа Рак е неговата несигурност в самия себе си. Много често той се страхува, че не е достатъчно добър, за да бъде обичан. Притеснява се, че се е провалил и е можел да постигне много повече, въпреки че той е достатъчно старателен и талантлив. Мъжът Рак има нужда от предана жена, която ще го разбира. Той има нужда от сигурност, която да отключи потенциала му.

Лъв

Мъжът Лъв се страхува, че понякога е твърде мързелив и никога няма да постигне всички цели, които си е поставил. Въпреки че вижда проблема си, той не може да го реши, вместо това се опитва да използва други хора, които да свършат неговата работа. Естествено, това му пречи във връзките, защото, колкото и да е чаровен, понякога е хубаво и той да измие чиниите! Мъжът Лъв има нужда от организирана жена, която постоянно ще го мотивира да бъде по-добър.

Дева

Мъжът Дева се страхува да се довери. Много пъти е бил нараняван и затова постепенно се е затворил в себе си. Мъжът Дева има нужда от жена, която дава всичко от себе си, когато става дума за любов. Тя трябва да е отдадена на връзката им и да не се плаши от проблемите. Когато той й се довери, би направил всичко за нея и ще й бъде верен цял живот.

Везни

Мъжът Везни прилича на мъжа Дева - и двамата трудно се доверяват. Проблемът на мъжа Везни е, че той дава всичко от себе си, но рядко му отвръщат със същото. Така той постепенно е осъзнал, че прекалено много се раздава за хората, които не го заслужават. Ето защо не бива да се учудваш, че в началото е малко резервиран. Мъжът Везни има нужда от жена, която винаги ще го подкрепя и ще бъда и най-добрата му приятелка.

Скорпион

Основният недостатък на Скорпиона е, че винаги трябва да е прав. Мъжът Скорпион се страхува, че ще се изложи или че няма да го уважават достатъчно, ето защо е голям инат и винаги иска да се наложи. Това, което пропуска, е че той може и да има последната дума, но по този начин не печели уважението на околните. Мъжът Скорпион има нужда от жена, която ще го уважава и ще зачита мнението му, която винаги ще го защити, а в моментите, в които не е прав, спокойно ще приеме ситуацията и няма да му го натяква до безкрай.

Стрелец

Мъжът Стрелец се страхува да се обвърже напълно, защото е много свободолюбив. Ето защо той често е ненадежден партньор и бързо ще избяга, ако искаш да го вържеш до семейното огнище. На мъжа Стрелец му трябва жена, която е авантюристка. Когато я намери и осъзнае, че животът му няма да е скучен и сив, той ще се успокои и вече няма да се страхува нито от брака, нито от възможността да има 3-4 деца.

Козирог

Мъжът Козирог се страхува най-силно от провала. Той работи по-упорито от всеки друг зодиакален знак, но пак се страхува, че това няма да е достатъчно. Мъжът Козирог има нужда от жена, която ще му помогне да забравя работата си от време на време, която ще го насърчава и да се забавлява.

Водолей

Мъжът Водолей често избухва и губи търпение. Основният му страх е, че нещо ще се обърка и плановете му ще се провалят. Ето защо той има нужда от жена със спокоен характер, която е пресметлива и умна, справя се с напрежението и не изпада в паника.

Риби

Мъжът Риби най-много се страхува от чуждото мнение. Той рядко показва истинското си лице пред света, защото се страхува, че другите ще му се присмиват, няма да го харесат или ще го критикуват. Ето защо той е много срамежлив и свит на пръв поглед. Мъжът Риби няма нужда от жена, която да го „поправи“, той има нужда от любима, която също е малко шантава и щура като него, жена, пред която да бъде себе си.