Всеки от нас мечтае за перфектното място, където винаги да се чувства комфортно и удобно, независимо дали това е мезонет на 25-ия етаж или скромна къщичка в гората. Някои виждат мечтания си дом на брега на морето, в сянката на няколко палми, а други мечтаят за царски палати или замък на върха на планината.

Ако все още не сте напълно сигурни какво точно искате, хороскопът ще ви помогне да разберете по-добре каква къща отговаря на вашия зодиакален знак.

Овен

Овните са авантюристи и пълни с енергия, но въпреки любовта си към приключения, те искат да имат свой собствен дом, където ще могат поне за малко да се усамотят. Овенът обича големите градове, които предоставят много възможности за забавление. Той обича необичайното оформление и мекия климат.

Телец

"Моят дом е моята крепост" – това твърдение е особено подходящо за Телците. Те мечтаят за къща с голям парцел земя към нея, за предпочитане далеч от пътя. Телците обичат сами да майсторят и преустройват дома си.

Близнаци

Тези активни и неспокойни хора са винаги заети с нещо. Те често сменят местожителството си и не виждат в това никаква трагедия. Те се нуждаят от светла и просторна къща с високи тавани. В интериора предпочитат екстравагантността.

Рак

При избирането на жилище Раците са малко консервативни. Те мечтаят за уютен дом, в който семейството често да се събира в кухнята. На тях им подхожда старинна къща с много картини, изящни мебели и декоративни елементи.

Лъв

Лъвовете не понасят ограниченията в своето пространство. Те се нуждаят от голяма просторна къща. Лъвове обичат да окачват по стените своите грамоти, сертификати и медали. Също така, те често декорират дома си елементи на разкош и лукс, за да могат всички гости със сигурност да забележат техния изтънчен вкус и състоятелност.

Дева

Девите се обграждат с всички удобства и блага на цивилизацията. Те обичат антики и знаят цената на всичко. Често обзавеждат дома си с различна и скъпа техника.

Везни

Представителите на тази зодия много обичат да посрещат гости. Те обичат красотата и винаги оформят дома си, така че всичко да бъде издържано в един и същи стил. В дома на Везните винаги има много цветя и зеленина.

Скорпион

Скорпионите обичат къщата им да бъде отражение на тяхната личност. Затова често украсяват дома си с оригинални лични колекции. Предпочитат къщата им да бъде в сянката на дърветата или пентхаус на голяма височина.

Стрелец

Тези енергични хора обичат въздуха, слънцето и свободата. Те мечтаят за къща в предградията, за да ходят в гората, да карат колело или да плуват в езерото.

Козирог

Козирозите предпочитат къща с историческо минало, далеч от шума и суетата. Обичат да облагородяват дома си с антики и декоративни елементи.

Водолей

Въпреки факта, че Водолеите не са придирчиви и могат да живеят в своята собствена арт работилница, те обичат всичко в хай-тек стил. Модерна къща със стъклени стени и прозрачен таван – това е всичко от което се нуждаят.

Риби

Рибите обичат пастелните цветове, вилите и уютното оформление. Те са отлични съседи.

За каквото и жилище да мечтаете, ние се надяваме, че ще успеете да си купите собствен дом, който да устроите и обзаведете така, както желаете.