Често ли ти се случва да се чувстваш самотна, независимо дали имаш връзка, или не? Обмисляш нещата до последните детайли, но ти се струва, че могат да са по-добри? Може би сама си създаваш излишни главоболия. Виж дали можеш да се разпознаеш в някои от следващите редове:

1. Не съм достойна да бъда обичана

Aко ти самата не вярваш, че можеш да бъдеш обичана, то как да повярва той? Всяко момиче подсъзнателно иска да бъде обичано, просто не му достига смелост за да го изрази. Не пренебрегвай желанията си, научи се да се бориш за това, което искаш и нещата ще се получат.

2. Горчив опит

Първата любов невинаги се оказва толкова прекрасна, колкото си си представяла. Не се затваряй в себе си само защото си попаднала на грешния човек. Разшири хоризонтите си! Излизай повече, опознай различен тип хора, започвай разговорите първа. Запомни, че понякога не се получава още от първия път. Любовта може да се появи изненадващо.

3. Винаги искаш да си права

Мислиш си, че правото на избор е само твое. Той никога не те разбира, не може да вземе правилното решение според теб. Даваш ли му възможност и той да изрази мнението си? Остави мъжът да бъде мъж. Няма да си щастлива, ако приятелят ти не може да вземе нито едно решение сам, нали?

4. Нямаш приятелски взаимоотношения с любимия си

За да си щастлива в една връзка първо трябва да бъдете приятели. Запомни - мъжът не е машина за секс или банкомат. Той също се нуждае от любов, внимание и подаръци. Много често се чувстваш самотна, защото не му се отдаваш изцяло. Споделяй интересите си с него, а не само с колегите и приятелките ти. Именно тези малки неща определят силната духовна връзка, която бихте могли да имате.

5. Искаш той винаги да ти е на разположение

Много грешен ход от твоя страна, мила! Всеки има нужда от лично пространство и любимият ти не е изключение от правилото! Осигури му го! Остави го да отиде на футбол с момчетата или да за риба през уикенда. Не започвай с обвинения и капризи, че не ти обръща достатъчно внимание, защото и той има нужда да разпуска.

Стажант: Елена Тенева