Пълнолунието във Водолей ще настъпи на 23-ти юли 2021 г. То се фокусира върху изборите и житейските уроци. Сатурн навлиза във Водолей. Може да се почувствате така, сякаш животът ви дава втори шанс за промяна по време на енергията на това Пълнолуние. Бъдете оптимисти, макар и нещата, които ви се случват, да са разочароващи. В по-голямата си част този период може да ни позволи да бъдем по-отговорни, тъй като ще анализираме какво сме направили през последните шест месеца.

Но какво очаква всяка зодия?

Овен

Вече сте направили някои драстични промени в социалните си кръгове, така че сега трябва да се съсредоточите върху посоката, в която искате да продължите. Сатурн във Водолей променя вашата мотивация и стремеж и това Пълнолуние е напомняне за това. Усилената работа и онези предизвикателства, които преживяхте по време на Сатурн в Козирог, ще бъдат увеличени за пореден път, този път динамиката в работата ви може да ви помогне да си осигурите успех, стига да сте дипломатични, разбира се.

Телец

Това е един от най-важните периоди за вас, тъй като сте тествани за работата, която сте свършили през последните 10 години и сега ще бъдете натоварени с повече отговорности. Вземете мерки, бъдете предпазливи и останете на крака. Докато този период ще ви мотивира да продължите напред, уверете се, че не изпускате от поглед къде се намирате и не забравяйте да живеете и в момента. Насладете се на летните дни.

Близнаци

Сатурн и Пълнолунието са тук, за да ви напомнят, че всичко е възможно, всичко, което трябва да направите, е да повярвате в себе си. Този период от годината ви създава мощна отправна точка и е важен етап в живота ви, който ще даде резултат през 2023 г. Засега продължете да се учите и да растете чрез философия за саморазбиране или усвояване на някои нови умения, които могат да ви помогнат да се подобрите с конкуренцията в кариерата си.

Рак

Периодът ще ви научи, че вие ​​сами сте източник на сила и потенциален успех. Пълнолунието подчертава тези успехи и ако все още не се чувствате там, ще го почувствате, щом Юпитер влезе в знака Водолей. Този транзит ще продължи да ви трансформира, така че запазете ниво на оптимизъм, за да преминете през тези препятствия.

Лъв

Ключов момент при вас, Лъвове, е отношението ви към околните, след като Сатурн е влязъл в знака на Водолей за вас, Лъвчета. Тестовете и предизвикателствата все още продължават. Това е напомняне да се докажете и да бъдете "там" за своите приятели, близки и партньори. Всичко за вас сега е свързано с ученето и развитието, така че бъдете изключително наблюдателни и внимателни!

Дева

Освежете вашата ежедневна рутина. Вашата работна етика тук ще бъде оценена и ако сте работили достатъчно усилено, ще видите някои резултати, за които от доста време се надявате. Резултатът може да не е прекалено очевиден, но ще ви насочи в правилната посока. Важно е да не губите фокус или поглед върху това, което искате, дори ако в момента се чувствате уморени. Не се отказвайте!

Везни

Любовта ще продължи да бъде пречка за вас през следващите няколко години, докато все още се учите от някои от посланията, които Сатурн ви показва. В този период на Пълнолуние ще бъдете подканени да продължите да се срещате с хора, които ще бъдат важни за вас, и да се учите, дори ако нещата не се получават по начина, по който първоначално се ги замисляли. Ако сте във връзка, този период от годината може да укрепи или разхлаби връзката с половинката ви. А пък за необвързаните: Не се страхувайте да отворите сърцето си, кой знае... може това да се окаже вашата истинска любов!

Скорпион

За вас този период носи повече отговорности, насочени към вас самите, така че намирането на баланс между дома и кариерата все още ще бъде предизвикателство за вас. Въпреки че отношенията ви с другите могат да се чувстват обезпокоителни, вие ще откриете, че подготовката и планирането са ключови за справяне с неочакваните събития и хора в живота ви.

Стрелец 

Сатурн преобразява начина, по който се изразявате и мислите. Съсредоточете се върху обработката на мислите си с хартия и молив, за да стигнете до същността на нещата. Ще трябва да откриете нови начини за справяне, ако сте имали проблеми с приятели или семейство. Намирането на начин да обсъдите нещата и да простите може да помогне да освободите част от тази блокирана енергия, която чувствате.

Козирог 

Ако трябва да направите промени и да намерите собствената си стойност, този период е чудесен, за да се замислите и да обърнете внимание на въртрешното си Аз. Периодът ще ви поднесе уроци и скрити изпитания. Ако нещата не са тръгнали по начина, по който са по отношение на финансите, Юпитер скоро ще навлезе отново във Водолей за повече успех. Знаете цената си и другите трябва да ви ценят.

Водолей

Този период от годината подчертава работата, която все още трябва да бъде свършена, както и да докажете, че преминаването през трудностите, поднесени от живота, ви правят още по-силни и достойни. Потупайте се по рамото, защото транзитите на Сатурн не са лесни, но знайте, че в края на този период, животът ще ви даде подаръци, на които ще се радвате дълги години напред.

Риби

Сънищата стават все по-реални за вас и дори ще намерите време да медитирате и да си дадете много любов. Лечебната енергия на този период резонира върху вас. Тези уроци служат само за да ви дадат повече мъдрост и вътрешна сила.