X

Как ще ти се отрази слънчевото затъмнение според зодията

от в 08:30 на 21.08.2017 в Хороскоп | Зодиите и аз


Как ще ти се отрази слънчевото затъмнение според зодията

Как ще ти се отрази слънчевото затъмнение според зодията

Затъмненията, които са относително редки събития, винаги са имали особено значение. През цялата човешка история цивилизациите са създали митове и астрологични календари, основаващи се на затъмнения. Днес хората все още ще се събират на места, които ще им дадат най-голям шанс да заловят пълно затъмнение. Причината, поради която те са толкова специални, само по отношение на истинското астрономическо явление, е, че слънцето, луната и земята трябва да бъдат в точната, перфектна и правилна линия за затъмнение.

От астрологична гледна точка, затъмнението е най-доброто време да направиш преглед на живота си и себе си. Това е време за размисъл и обучение, време, в което разбирането на миналото може да ти даде по-добра представа за бъдещето.

Има три основни неща, които се случват по време на периода на затъмнение. Първо, има някаква промяна, независимо дали е външна промяна или вътрешна промяна, и някаква лична трансформация. Но голямата тема на затъмненията е откровението. Нещо, което ти се разкрива, е важно за теб. Това може да е нещо за теб самия или за важна част от живота ти. Тази година, слънчевото затъмнение започва на 21 Август, а ето как ще се отрази на всеки един от нас според зодиакалния му знак.

До всички Лъвове

Това слънчево затъмнение ще засегне особено представителите на зодия Лъв, тъй като Луната и Слънцето ще бъдат в този дом по време на затъмнението. Ако си Лъв, това може да събуди неприятни чувства, за съжаление. Периода се очертава да бъде предизвикателство за Лъвовете: Те са фиксирани знаци, фиксираните признаци не харесват промяната, те са стабилизаторите в семействата, в организациите, те са тези, които се държат стабилни, така че когато фиксиран знак трябва да се справи с промяната - особено вътрешната, лична трансформация - това може да доведе до голяма борба. Другите фиксирани знаци - Телец, Скорпион и Водолей - също ще бъдат повлияни от затъмнението, но не чак толкова, колкото лъвовете.

Непостоянните знаци

Всички непостоянни знаци - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби - завършват сезоните. Те разбират завършването на циклите и са свикнали с началото и края. Така че им е много по-лесно да се справят със затъмненията. Те всъщност оценяват стойността на заключението или на крайната цел. За непостоянните знаци това затъмнение вероятно ще е пътешествие назад към изминалата година в търсене на някакъв смисъл за края на този конкретен цикъл.

Кардиналните знаци

Кардиналните знаци са донякъде подобни на непостоянните знаци, когато става въпрос за затъмнение. Докато променливи знаци като Дева и Близнаци оценяват края на цикъла, кардиналните знаци очакват началото на нов. Кардиналните знаци - Овен, Везни, Рак и Козирог - са в началото, така че обичат да създават цикъл, да започнат цикъл, да започнат нещо ново. Това са хората, които се вълнуват от мисълта за ново начало и обичат да започнат нови приключения. Всеки от тези знаци вероятно ще се радва на хубав и слънчев период.

 Теми   затъмнение | зодии | луна

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.