Овен

Януари - Март

Приключете. Важи за всичко – приключете всичко, което не ви допада и зачеркнете от живота си всеки човек, който ви прави нещастни.

Април - Юни

Щом придобиете куража да си тръгнете, не се обръщайте назад. И не се чувствайте гузни, ако понякога погледнете това, което сте оставили в миналото си. Това ще ви накара да осъзнаете колко далеч сте стигнали.

Юли - Септември

Колкото повече нещата се променят, толкова повече всичко ви изглежда същото. Зарекохте се, че не сте готови за връзка. Но когато правилният човек се появи в живота ви, това ще се промени.

Октомври - Декември

Това ще бъдат месеците, в които ще осъзнаете какво всъщност е любовта. И това ще ви направи по-щастливи, отколкото някога сте били.

Телец

Януари - Март

Продължавате да търсите неща, които да ви направят щастливи. Но трябва да осъзнаете, че можете да откриете щастието единствено вътре в себе си.

Април - Юни

Чувствате се леко празни и не знаете защо. Няма лошо в това усещане, но помнете, че дискомфортът не трябва да е зона на комфорт. Това е знак, че нещо трябва да се промени.

Юли - Септември

Направете промяната, от която се страхувате – дори и това да означава да изгубите някои хора. Правилните ще останат в живота ви въпреки всичко.

Октомври - Декември

В края на годината ще имате усещането, че отново започвате да живеете пълноценно.

 

Близнаци

Януари - Март

Духът ви е приповдигнат при навлизането в новата година. Има много неща, които да очаквате и които се надявате да постигнете. Макар и работата да е първият ви приоритет, важно е да се фокусирате и върху връзките си, както и това да изживявате момента, а не непрекъснато да премисляте следващия си ход.

Април - Юни

През тези месеци се пазете от вълк в овча кожа.

Юли - Септември

През тези месеци ще премисляте миналото си – къде сте били миналата година и как всичко в живота ви се е променило към по-добро. Но не спирайте. Продължете да се развивате.

Октомври - Декември

Тъй като сте заети с изграждането на живота и кариерата си, има човек, който сте допуснали да ви се изплъзне. Ще осъзнаете, че сте загубили някого, за когото ви е грижа. Истината е, че на него все още му пука за вас, но не може да ви наблюдава отдалеч, затова просто си е тръгнал.

Рак

Януари - Март

Любовта ще дойде в живота ви, когато най-малко я очаквате.

Април - Юни

Кариерата ви ще продължи да процъфтява.

Юли - Септември

Връзките ви с всички около вас ще изглеждат страхотни.

Октомври – Декември

Нещо ще се разклати във всички страхотни неща, които се случват в живота ви и ще се опита да ви пречупи. Но хората, които ги е грижа за вас, ще се постараят всичко да се подреди.

Лъв

Януари - Март

Годината тъкмо започвате, но усещате, че нещо скоро ще се обърка. Не се тревожете – винаги сте се справяли отлично в подобни ситуации и нищо не може да ви сломи.

Април - Юни

Късметът ви ще се промени през тези месеци. Ще се случи нещо, което ще направи годината ви страхотна.

Юли - Септември

Стара тръпка ще се завърне и ще зависи от вас да решите дали да остане в живота ви или това би било грешка. Точно когато сте го забравили ще ви пише и сърцето ви ще забие отново, защото ще осъзнаете, че може би никога не е спирало да ви пука.

Октомври - Декември

Приключвате годината, замисляйки се как започна и колко трудно беше. Дайте си почивка и дори ваканция, защото я заслужавате.

Дева

Януари - Март

Бяхте наранени доста сериозно през 2017. Дайте си време и не се опитвайте да се впускате бързо в нещо ново. Няма нищо лошо в това да останете сами, дори и понякога да не ви харесва. Трябва да опознаете себе си, за да продължите напред.

Април - Юни

Някой ще хване окото ви някоя вечер навън и ще се заричате, че не сте готови за нищо ново. Ще го отблъснете, но той няма да е готов да се откаже толкова бързо.

Юли - Септември

Връзката, която се убеждавахте, че не е истинска, ще ви накара да хлътнете – дори и да не искате да си го признаете. Но човекът ще прояви търпение и ще ви даде време да осъзнаете какво точно се случва.

Октомври - Декември

Именно през този период ще осъзнаете – не искате да използвате думичката, започваща с „л“, но след почти цяла година ще знаете, че е точно това. Ще направите връзката си официална и ще прекарате празниците заедно. И за разлика от миналата година, няма да бъдете наранени.

Везни

Януари - Март

Вглеждате се в 2017 година и си мислите „Как оцелях?!“. Макар и краят на годината да беше труден за вас, началото на 2018 ще бъде прекрасно. Наистина бяхте наранени сериозно, но трябва да си направите извод – не е необходимо да се страхувате от любовта, а от това, че може да изгубите чувството за силна любов.

Април - Юни

През тези месеци, когато в живота ви се появи нещо ново, ще изпитвате силно желание да му кажете „не“. Но осъзнайте, че заслужавате да бъдете щастливи. Не е тайна, че не сте се чувствали така напоследък.

Юли - Септември

Няма да усетите как ще мине времето. Макар и да търсите начини да се подобрите, намерете време да отпразнувате малките си постижения и да признаете усилията, които сте положили.

Октомври - Декември

Нова връзка внезапно ще стане по-сериозна. Небрежните есенни снимки постепенно ще заприличат на коледни семейни снимки край елхата. А в края на годината няма да се чувствате толкова самотни, колкото бяхте в края на миналата.

Скорпион

Януари - Март

Предстои ви голямо постижение и полагате много усилия, за да се случи. Виждате светлината в края на тунела. Продължавайте, защото дългите дни и нощи, инвестирани в това, ще си заслужават.

Април - Юни

И сте го постигнали. Каквото и да е то. Затова си поемете дъх за момент. Скоро ще се появи следващата цел. И колкото и да се чувствате уморени понякога, не се предавайте.

Юли - Септември

Думите „Обичам те“ ще се прокраднат в живота ви – може да ги изричате или пък да ги чуете. Мина доста време от последния път, в който сте се чувствали така, но не бива да ви е страх. Скорпионите имат склонност да отблъскват любовта много лесно.

Октомври - Декември

Изглежда сякаш всичко в живота ви е такова, каквото сте си представяли. Но последните няколко месеца от годината ще ви подложат на изпитание. Ще се случи нещо, което не можете да контролирате, но трябва да повярвате, че всичко ще бъде наред. Защото ще бъде!

 

Стрелец

Януари - Март

2017 дойде с нова връзка, която продължава да е силна. И докато се настройвате към по-различния си начин на живот, не забравяйте за хората, които сте оставили на заден план. Дори и да не ги виждате всеки ден, това не означава, че не ги е грижа за вас.

Април - Юни

Ще достигнете някои кръстопътища във връзките си. От голяма важност е въпросът накъде да продължите занапред. Следвайте сърцето си и не се плашете от отговора му.

Юли - Септември

През лятото ще бъдете най-щастливи. Може би сте работили усилено, затова заслужавате пътешествие някъде. Направете го! Ако има нещо, което тази година ще ви научи, то това е да вършите нещата, които искате, дори това да ви плаши.

Октомври - Декември

Докато нещата се променят, ще се обърнете назад и ще осъзнаете колко много сте получили през последните няколко месеца. Ще се сблъскате с бившия си, за когото сте смятали, че никога няма да преодолеете и ще осъзнаете, че сте щастливи и без него. Заслужавате го.

Козирог

Януари - Март

За вас 2017 беше година, която сте радостни, че отмина и не искате да повторите отново. Но сте оцелели и колкото по-трудно ви е било, толкова по-страхотна ще бъде 2018 за вас.

Април - Юни

Нов човек ще навлезе в живота ви. Може да е някой, с когото да започнете връзка. Може да е нов приятел. Може да ви се роди нов роднина. Но със сигурност ще е прекрасен – и именно за него ще си спомняте, когато нещата не вървят според плана ви.

Юли - Септември

Отидете на пътешествие. Поемете риска. Живеете само веднъж. И това е година, която няма да е като никоя друга досега.

Октомври - Декември

Ще завършите годината силно. И за първи път от много време насам ще бъдете щастливи с това, което имате.

Водолей

Януари - Март

2017 дойде с много промени, но повече постижения. Гордейте се с всичко, което сте постигнали и се стремете към повече през новата година. Нова година. Година, която ще запомните.

Април - Юни

Имате сериозни отношения с някого от известно време. Въпросът, който всеки си задава за връзката ви, става все по-належащ.

Юли - Септември

Макар и да имате чувството, че животът ви тепърва започва, това се случва от години. Пуснахте миналото си и продължихте напред, създавайки живота, който сте искали с човека, с когото искате да бъдете завинаги. Но си спомнете за хората, които бяха до вас, когато нищо не беше толкова розово. Независимо колко далеч сте стигнали, тези хора заслужават да бъдат и във вашето бъдеще.

Октомври - Декември

Тези месеци ще ви поставят на изпитание, на каквото никога не сте били подлагани досега. Ще ви се случи нещо в емоционален план, което не сте очаквали. Никога не сте били човек, който показва чувствата си, но няма нищо лошо да бъдете раними понякога.

 

Риби

Януари - Март

Макар и предната година да беше успешна за вас и да постигнахте много, все още имате чувството, че нещо ви липсва, но не знаете какво точно е. Не се примирявайте. Не позволявайте на негативността да ви отрови. Мислете позитивно и така ще привлечете всичко, което искате и от което се нуждаете.

Април - Юни

Решили сте какво искате или поне имате представа какво ще ви направи щастливи. Сега просто не трябва да позволявате на страха да ви попречи. Преследвайте го! Каквото и да е. Колкото и налудничаво да се струва на другите. Правете това, което мислите, че ще ви направи щастливи.

Юли - Септември

Направили сте промяната, от която се боите. Може да е локация. Може да е работа. Може да е връзка. Няма лошо, че ви отне половин година, за да предприемете крачката – важното е, че се случи. И независимо какъв е изборът ви, уверяваме ви, че резултатът ще е хубав.

Октомври - Декември

Това е времето, в което ще се отпуснете и ще се опитате да извлечете максимума от последните четири месеца. Именно те ще определят вашата година.