Съгласни ли сте с това, че мястото на жената е в кухнята? Макар да смятаме, че една дама може да покаже на света много повече, то ни е известно, че според един мъж, перфектната съпруга трябва да умее 70 неща – мусака и 69. Събрахме няколко прости правила, които могат да те превърнат в идеалната съпруга. Ако ги спазваш, няма да имаш проблеми в брака. Поне от битов характер.
 
Да не забравиш вечерята! 
Отдели достатъчно време за една ароматна вечеря, свещите не са задължителни, но щипка любов ще придаде желания вкус.
 
Отпусни го!
Познаваш го по-добре от всеки и можеш да познаеш кога денят му е бил ужасен. Поговори с него за любимите му неща, за мечтите, за плановете. Какво ще кажеш за един масаж?
 
Почисти къщата!
Много от мъжете днес се включват в почистването, за да помогнат на своята половинка. Въпреки това, усмивката ще засияе на лицето му, ако види, че сама си се постарала дома ви да блести от чистота.
 
Бъди красива!
Макар да не го признават често, повечето мъже са много повърхностни. Да, наясно сме, че той е влюбен в теб и сте заедно от много време, но защо не му покажеш, че бижуто му не е спряло да блести?
 
Намали шума!
Та нали е твоят крал, постарай се да се чувства като у дома си. Помоли децата да са малко по-тихи, а съседите да намалят музиката.
 
Усмихвай се повече! 
На всеки крал му харесва да знае, че кралицата му е щастлива. Това не означава да не споделяш с него проблемите си, прави го, вие сте едно цяло.
 
Поставяй се на неговото място!
Ако се стигне до скандал, то затвори очи и се постави на неговото място. Каквото и да кажеш, първо го обмисли.
 
Слушай го!
Силният пол обожава вниманието. Дори да не си падаш по футбол или тенис, отдели му няколко минути. Чудесно е, ако имате общи интереси, след темата за спорта, отклони вниманието му към тях, така ще се получи един добър разговор, който ще отпусне и двама ви.