Наистина ли сме толкова различни, или просто искаме да вярваме, че мъжете и жените идват от различни планети. Dama.bg ще ти разкрие каква точно е голямата разлика между двата пола. Подготви се за поредното доказателство, че може би понякога, само понякога, дамите са склонни да си правят прибързани изводи.

Нейният дневник

„Днес забелязах, че съпругът ми се държи странно. Имахме резервация за вечеря в любимия ни ресторант и трябваше да се срещнем там.

Пазарувах с момичетата и закъснях за срещата. Той не беше особено приказлив и забелязах, че нещо го тревожи. Първоначално помислих, че е ядосан, защото съм закъсняла, но след това разбрах, че проблемът е много по-голям. Предложих му да се преместим на някое по-тихо място, за да можем да поговорим. Открихме уютно кафене, където го погледнах в очите и го попитах какво става. Той остана спокоен и каза, че няма нищо. Попитах го дали съм направила нещо, с което съм го ядосала или разочаровала, но той отново каза, че не е разстроен и няма причина да се тревожа.

Докато пътувахме към дома ни, му казах „Обичам те“. Той само се усмихна и продължи да шофира. Вече не знам какво би могло да бъде обяснението на тази ситуация. Защо, защо не каза, че и той ме обича? Пристигнахме у дома. Чувствах се съкрушена. Нямаше как да не забележа, че беше дистанциран и се държеше сякаш изобщо не съществувам. Той просто си седеше и гледаше телевизия. Казах му „Лека нощ“ и си легнах.

След 15 минути той влезе в спалнята и си легна до мен. След малко заспа. А аз... Аз не изобщо не можах да заспя , защото се опитвах да разбера какво не е наред. Имам чувството, че го губя. Най-вероятно с брака ни е свършено... Целият ми живот се разпада...

Неговият дневник

Днес мотоциклетът не запали. Може би се нуждае от сериозен ремонт, но не мога да разбера какъв е. Може би трябва да го закарам на ремонт...“