ОВЕН

Желаейки да постигне величие не само в кариерата си, но и в личния си живот, жената Овен ще бъде търпелива, ще чака нейния идеален партньор и няма да скочи в нищо сериозно, докато не е 100% сигурна.

Макар че харесва вниманието, тя също обича и предизвикателствата. Периодът на ухажване е от съществено значение в ранните етапи на връзката. Тя е наясно колко страхотна е и прекаляването с комплименти няма да ти помогне с нищо. Трябва да предприемеш действия, за да покажеш, че наистина я желаеш. Тя иска партньор, който да е способен да взима сериозни и смели решения, но не се опитва да я контролира.

Тя е безстрашна както в живота, така и в любовта. Щом спечелиш сърцето ѝ, тя няма да има проблем да изразява чувствата си към теб. Но дори тогава не забравяй да ѝ показваш, че я цениш. Тя обича да се чувства желана и възхвалявана. Не забравяй, балансът е ключът към щастлива връзка. Тя не иска някой, който е прекалено мекушав и прилепчив, но ако си в другата крайност, ще си тръгне от теб да се замисли.

Въпреки че жената Овен иска силен мъж, който да може да се изправи срещу нея, тя има нулева толерантност към доминирането и към този, който се опитва да упражнява контрол над нея. Трябва да уважаваш независимата ѝ природа. 

Да бъдеш с жена Овен е изключително забавно и винаги вълнуващо. Бъди готов да си в постоянно движение Тя е пълна с енергия и гладна за приключения. Това важи както за социалния ѝ живота, така и за поведението ѝ в леглото. Макар да обича да контролира, тя има тайно желание да намери някой, който може да я накара да се подчини напълно в спалнята.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец е земна, отговорна и търпелива. Тя мисли за дългосрочни връзки с партньора си. Недей да прибързваш с нея. Трябва да ѝ демонстрираш пълна преданост, без да я притискаш до стената. За нея любовта е дълъг процес и се нуждае от време и пространство, за да може да изрази чувствата си, когато е готова.

Не се отдавай лесно на жената Телец. Тя няма да те възприеме като нещо, което си заслужава да се завладее, ако се „предадеш“ прекалено бързо или прекалено лесно. Флиртувай с нея и я подразни малко. Затрудни я поне мъничко в началото.

Въпреки че е много чувствено създание и въпреки че може да се опита да те съблазни рано, се надява, че ще устоиш. Ако се интересуваш от нея, се противопоставяй на поведението ѝ в ранните етапи, мисли за това като за любовна игра – нещо, което тя изключително много обича. 

Щом те спечели, няма да спре да се старае за теб. Тя те е завладяла и няма да те пусне толкова лесно. За нея ти си заслужено притежание, нещо, което кара ревността и чувството ѝ за собственост да влязат в действие.

Доверието, като любовта ѝ, е нещо, което трябва да бъде спечелено. Тя оценява това най-много от всичко. След като ти има доверие, ще имаш и нейната лоялност. Тя ще бъде искрена и вярна, докато и ти си такъв. Всякаква форма на нечестност ще я предизвика да не мисли два пъти и ще те излъже или предаде на момента.

Тя иска да се почувства глезена. Романтичната вечер в слабо осветен ресторант с изискано вино е идеална среща за нея. Още по-съвършени са малките признаци на привързаност, които можеш да ѝ демонстрираш, като например, да я държиш за ръка или да ѝ дадеш якето си, когато е студено. Купи ѝ цветя, пусни любимите ѝ песни, докато приготвяш любимото ѝ ястие. Покажи ѝ, че си забелязал какво е важно за нея и че не възприемаш глезенето ѝ като товар за теб.

Въпреки че жената Телец често е обвинявана, че е материалистка, то това не е така. Тя просто обича сигурността и щастието, което идва от вещите. Тя може да се грижи за себе си и търси партньор, който може да направи същото.

Тя също се нуждае от стабилност в отношенията си. Не забравяй, че трябва да поговориш с нея скоро след като сте имали спор. Поправи възникналия конфликт своевременно. Не подлагай на съмнение чувството ѝ за постоянство. 

За жената Телец сексът и физическото докосване в една връзка са толкова важни, колкото и честността. Тя иска да бъде докосвана и целувана по всеки възможен начин. Не забравяй да показваш любовта си към нея: целувка, нежна прегръдка, ласки. Тя копнее за страст и нежност. Задоволи желанието ѝ за диво преживяване в спалнята, но също така отдели време да се любиш с нея.

Тя е грижовна, остави я да се погрижи за теб или дори да се държи като майка за малко, това е нейният начин да покаже привързаността си към теб.

БЛИЗНАЦИ

За жената Близнаци е изключително лесно да очарова хората, а флиртуването е втората ѝ природа. Бъди подготвен за малко състезание с други мъже, преди да успееш да я завладееш. Тя има група от фенове около себе си по всяко време. Нейният чар и остроумие са неустоими и невероятно секси и може да накара останалите да се захласват по всяка нейна дума. Бъди готов за много истории и най-вече за много смях.

Няма да е лесно да спечелиш сърцето ѝ, но със сигурност ще си струва. Тя може да бъде и гореща и студена. В един миг може да бъде напълно погълната от теб, а в другия да бъде дръпната и дистанцирана. Това е само част от нейната двойна природа и за да я привлечеш, ще трябва да се научиш как да се справяш и с двете ѝ страни. Едно нещо, което е сигурно, е, че никога няма да се отегчиш. 

Флиртувай, но не прекалено много, нека тя да се закача с теб. Така или иначе, вече си мисли, че те е спечелила, позволи ѝ да дойде и да си те вземе.

Не се обиждай, когато се държи инатливо или казва нещо, което не можеш да прецениш дали е обидно или не. Не само те тества, но това означава, че тя се интересува от теб. Понякога една шега за твоя сметка може да бъде начина, по който тя ти показва колко много те харесва.

Тя ще се обвърже сериозно с теб още в началото и ще ти даде всичко, дори твърде рано. Едно нещо е сигурно – не искаш да я разгневиш, като я караш да се чувства предадена по какъвто и да било начин. Ще се срещнеш с нейната непостоянна, гореща и понякога брутална природа. Очаквай думи, които ще те наранят.  Не я карай да се чувства игнорирана.

Тя е една от най-щедрите жените в Зодиака. Тя е отговорна и ще те подкрепя във всичко. Въпреки че е непредвидима, винаги можеш да разчиташ на това да е до теб, когато имаш нужда от нея. Тя притежава много мъдрост и още повече любов, които иска да даде.

Подобно на всичко, свързано с Близнаците, сексът може да бъде въртележка. Тя не търси рутина, а усет и въображение. Мисионерката не е интересна поза за нея. 

РАК

Дълбоко интуитивната представителка на тази зодия е много внимателна към чувствата си, както и към тези на околните. Тя може да бъде трудна за опазнаване, но това е само, защото нейната личност е сложна и специфична. Това е така, защото тя е дълбоко емоционална и чувствителна. Тази водна стихия е управлявана от чувствата си и ръководена от сърцето си.

Жената Рак иска да получи романтика и очаква, че мъжът до нея ще я накара да трепери от любов. Най-сигурният начин да започнеш такава романтична връзка е да бъдеш напълно погълнат от това, което тя има да каже. Изслушвай я.

Семейството и приятелите са много важни за нея. Постарай се да направиш усилие да ги уважаваш, да ги опознаеш и да ги правиш щастливи. След като тя те допусне до себе си, ще види връзката ви като вид личен комфорт и ще направи всичко, за да я поддържа, защото тя ще бъде точно толкова ценна, колкото и семейството ѝ.

Тя не бърза да се влюби. Трябва първо да ѝ покажеш, че я уважаваш и да спечелиш доверието ѝ, но щом си падне за теб, ще остане влюбена завинаги. Бъди честен и верен и тя никога няма да го забрави.

Жената Рак е много нежна и очаква от теб да сториш всичко, за да я правиш щастлива. Това, за което е жадна е обвързване. Затова не очаквай да търси връзка за една нощ.

Невероятно състрадателна е и винаги ще срещнеш разбиране и слушател у нея. Тя също е изключително грижовна. Може дори да я хванеш да реорганизира гардероба ти или да почиства работното ти място.

Начинът да я съблазниш е да я накараш да се чувства духовно свързана. Тя се нуждае от партньор, който да я накара да се чувства удобно, за да бъде уверена в изразяването на сексуалността си. Очаквай страст и ѝ давай страст!

ЛЪВ

Тя е огнена, самоуверена и очарователна. Тя е една от най-щедрите в зодиака и обича да дава повече, отколкото получава. Единственото нещо, което иска най-много от всичко са твоите възхищение, преданост и благодарност. Ако ѝ дадеш всичко това, тя ще се влюби в теб и ще ти бъде вярна завинаги.

Успееш ли да я огорчиш, се подготви за дълъг период на отдръпване. Вероятно няма връщане назад и ще бъде много трудно да я спечелиш обратно. И знай, че тя може да ти прости, но никога няма да забрави предателството ти.

Лъвицата иска да бъде център на твоя свят и ще те направи център на нейния, щом се влюби в теб. Очаквай да бъде яростно лоялна и изключително обвързана. 

За да я правиш щастлива, не забравяй да четкаш егото ѝ с успокояващи думи и действия. НИКОГА не я карай да ревнува! Увери се, че не се превръщаш в мекотело, тъй като тя иска да бъде почитана, но също иска някой, който да я сложи на мястото ѝ.

Тя има цялата енергия на света и може лесно да се отегчи. Запази нещата между вас интересни, заведи я на спонтанно пътешествие, отидете на планина, на музикални фестивали и я включвай активно в организацията на пътуванията ви. Нека и тя да поеме отговорност, тъй като е роден лидер. Уважавай свободата ѝ и се увери, че ѝ даваш пространство.

Лъвицата е много освободена на тема секс. Тя е уверена в движенията си и в тялото си. Може да поеме отговорността в спалнята и дори може да бъде малко агресивна, но също така иска да бъде и доминирана.

ДЕВА

Привидно „хладното“ момиче Дева може много лесно да се затвори за околния свят, тъй като е родена с много силни защитни стени. Отдели ѝ време. Подходи с повишено внимание.

Не се обиждай от сарказма ѝ. Нейните остроумни, понякога очевидно хапещи коментари, не трябва да те притесняват. Тя ще се влюби в теб, ако успееш да откриеш пътеката през всички бариери, ако успееш да се забавляваш на нейния сарказъм и коментари, дори ако понякога това е за твоя сметка.

Ето едно нещо, което тя не иска да знаеш: дълбоко зад нейните самоунищожителни стени тя е изключително сладка. Понякога просто действа инстинктивно, за да се предпази.

Жените Дева са много практични, детайлно ориентирани и перфекционисти. Тя може да изглежда заплашителна, дори студена, но е само предпазлива. Всъщност тя има толкова много любов, която да даде и да споделя.

Тя не оценява плитките разговори. Обърни внимание на интелекта ѝ.

Подобно на Лъва, Девата е способна да прощава, но е малко вероятно да забрави. Това главно произтича от страха ѝ от любовта и ако си позволи да те обикне, ще се чувства много уязвима. 

Ако полагаш усилия във връзката ви, няма да остане незабелязано. Тя ще оцени всеки един детайл и в замяна ще ти даде всичко и ще полага точно толкова усилия, колкото и ти. Важно е да запомниш, че тя прилага същите усилия във всички области на живота си – приятели, кариера и семейство. Не се опитвай да се конкурираш с някоя от тях.

Дай ѝ време да се отпусне и да се чувства комфортно в интимността си. Тя е чувствена и сексуална, но ако я притиснеш за нещо, ще си тръгне и няма да се върне. Масажирай я, играй си с косата ѝ, оставяй я да бъде съблазнена от тези малки неща и я гледай как от добро момиче се превръща в сексуална богиня.

ВЕЗНИ

Жената Везни е уверена в себе си и във всички сфери на живота си. Разговорът с нея винаги е удобен и лесен. Но не се заблуждавай от нивото на лекота на общуване, тя обича да контролира нещата. Не се опитвай да я притискаш твърде много в началото на връзката ви, защото ще се обърне и ще избяга. За нея времето е всичко. Нека да се крие в нейната нерешителност за известно време и когато реши да поеме риска да се обвърже с теб, ще си е струвало чакането.

Изключително чувствителна е и трудно управлява емоциите си. Дай ѝ пространство, нека да прочисти главата и сърцето си. 

Тя цени красотата. Нейният естетически усет е безупречен. Гледай как очите ѝ светват при вида на пищен ресторант или музей на изкуството. Когато си с нея, очаквай да бъде заговаряна от всички, тъй като тя познава всички. Не се заблуждавай, тя може да има много приятели, но не ги допуска до сърцето си. Жената Везни е много внимателна, когато реши да се довери на някого.

Макар да не обича публичната проява на любов, очаквай да бъдеш обсипан с ласки, когато сте сами. Тя е изключително вярна и щом намериш ключа за сърцето ѝ, очаквай да остане такава. Но ако я видиш, че се заглежда в околните, значи ти за нея си само временно увлечение.

Бъди готов за честите ѝ опити да те манипулира.

Жената Везни има огромно либидо и като всичко останало в живота, сексът за нея е като изкуството. Тя очаква мъжът да е опитен в това отношение. Независимо дали е случаен или обмислен, сексът за нея е също толкова физически, колкото емоционален и психически. Подобно на изкуството, тя изисква да почувства всичко.

СКОРПИОН

Най-загадъчният знак на зодиака. Жената Скорпион е тази, която ще те накара да се влюбиш и да се обсебиш от нея, но всъщност никога няма да ти позволи да я опознаеш.

Не е само нейният сексапил, който те привлича. Има нещо почти опасно в нея, нещо, което те кара да се побъркваш, че не можеш да я имаш.

Макар че е силна, тя също е предпазлива и затворена. Тя е много потаен човек и никога няма да разбереш колко всъщност е затворена, тъй като тя пази всичко в себе си. Ако ти сподели тайна или просто мисъл, които не е споделяла с никого, значи наистина ти вярва и се чувства спокойна с теб.

Тя е много упорита и е твърдо решена да си проправи път във всяко отношение. Няма да има нищо против да „поеме командването“ и ако искаш да я спечелиш, ѝ го позволи.

Най-добрият начин да я спечелиш е да ѝ говориш, след като сте били интимни. За нея сексът е почти като водата и въздуха. Той е много важен за жената Скорпион, тъй като тя е най-чувственият знак в Зодиака. Но запомни, че тя няма да си легне с теб, ако ти няма доверие. Няма да намериш по-умел любовник от нея. Бъди готов да се удавиш в океана на страст, който тя ще отприщи към теб. Ще те хипнотизира с несравнимата си еуфория. Само внимавай, защото понякога използва секса като оръжие или като средство за манипулация.

В момента, в който се влюби в теб, ти се превръщаш в единствения човек за нея. Ще се отнася с теб като с божество и ще отиде до края на света заради това. Но ако някога я нараниш, се пази от жилото ѝ, тъй като няма нищо по-отровно, колкото гнева и отмъщението на Скорпион. Ако си я наранил достатъчно, бъди готов да не я видиш никога повече.

СТРЕЛЕЦ

Забавна и флиртуваща. С чувство за хумор. Общителна. Любопитна. Енергична. Много енергична. Трябва да си доста издръжлив, за да се справиш с жената Стрелец.С нея никога няма да се отегчиш. Но може да се изтощиш.

Изучаването на нови неща е от съществено значение за нея. Както и нови преживявания. Бъди подготвен за приключението на живота си. Тя може да иска да отиде на концерт през деня, да опита ново тайландско меню през нощта и да иска да скочи с парашут на следващия ден. Отпусни се и се забавлявай с нея и я остави да блести. Тя е пълна със светлина и ще забележиш, че всяка стая, в която влезе сякаш започва да сияе.

Свободата е нейното най-ценно притежание. Не се опитвай да ѝ я отнемеш, защото това е най-сигурният и бърз начин да я загубиш. Тя е яростно независима. Ако реши, че си пада по теб и ѝ дадеш пространството, от което има нужда, тя винаги ще ти бъде вярна и ще бъде с теб завинаги. Тя просто се нуждае от време, за да направи нещо за себе си и да си почине от света.

Тя е невероятно честна и не толерира лъжите. Винаги казва каквото мисли и е искрена с нещата, които я притесняват, така че бъди също толкова искрен и открит. Макар че не задържа нищо в себе си, не винаги изразява чувствата си устно, а по-скоро чрез действия. Ако се чудиш как се чувства относно теб и връзката ви, просто я попитай. Тя няма да премълчи нищо.

Смей се с нея и никога не ѝ казвай, че трябва да порасне!

Живей за момента. Тя може да те прелъсти в колата, да те завлече в някоя странична уличка, за да се целувате или да се направи на стриптизьорка във всеки един момент. Остави я и се радвай на живота си с нея!

КОЗИРОГ

Тази дама е амбициозна и работлива и знае как да се грижи за себе си. Необходима е малка работа, за да разрушиш защитните ѝ стени и въпреки че може да изглежда студена, тя е истинска душица. Ще трябва да „копаеш“ дълбоко, за да стигнеш до душата ѝ, но когато успееш да я спечелиш, ще видиш как ще се разкрие пред теб.

Тя не говори много, но демонстрира чувствата си с действия. И само защото е независима не означава, че тя няма нужда от теб. Тя иска сигурност. Емоционална и финансова. Това не означава, че е материалистка или че не може да се грижи за себе си, тя просто иска да сигурна, че и ти ще може да се погрижиш за нея.

Жената Козирог иска да знае, че тя е по-важна от приятелите ти и че винаги ще бъдеш там, ако се нуждае от теб. Тя не може напълно да се разкрие пред теб, ако не е сигурна, че чувствата ти към нея са искрени. И да, тя очаква да си финансово стабилен. Това може да я накара да изглежда повърхностна, но вярвай ми, не е такава. Това е нейният начин да се чувства комфортно с теб.

Тя е пряма към теб и очаква ти също да бъдеш такъв. Тя ще бъде там, за да ти помогне да успееш във всеки аспект от живота ти. Тя винаги ще те подкрепя и насърчава.

Не забравяй, че се осланя изцяло на инстинктите си. Обърни внимание на начина, по който се движи при всяко твое докосване, така тя ти показва какво ѝ харесва.

ВОДОЛЕЙ

Жената Водолей нарушава всички традиции, така че не очаквай нищо традиционно от нея. Тя е точното определение за ексцентрик.

Разговорите с нея никога няма да бъдат скучни. Тя е вълнуваща и непредвидима и е повече от прекрасно да имаш такъв човек около себе си. Но знай, че жената Водолей се нуждае от постоянно стимулиране. Ще трябва да я забавляваш и да караш сърцето ѝ да трепти ежедневно. Тя обича да се откроява от тълпата, заради което ще трябва да опиташ да бъдеш малко по-различен, иначе няма да успееш да привлечеш вниманието ѝ, камо ли да го задържиш върху себе си.

Бъди спокоен и уравновесен с нея и не изисквай твърде много от нейното време или внимание. Тя се радва на независимостта си и иска да се чувства свободна около теб и с теб. Макар да не обича да бъде вързана, тя се посвещава на партньора, който смята за перфектен. Уважението означава всичко за нея. Дай и го, запази го и не го губи.

Тя също трябва да бъде стимулирана физически. Обича да изпитва нови неща сексуално и непредсказуемото ти поведение в спалнята ще ѝ хареса.

РИБИ

Проницателна и замечтана. Трудно да стигнеш до сърцето на жената Риби. Тя е най-съпричастна от знаците на Зодиака и може да изпитва много силни емоции, но не винаги ги показва публично. Може да те изпробва преди да реши да ти каже какво иска или как се чувства.

Ще трябва ти да направиш първия ход, но няма да ти е твърде трудно, защото тя е много гостоприемна и приятелски настроена. Да я впечатлиш обаче не е толкова лесно. Ще се наложи да почакаш дълго и определено трябва да можеш да я разсмиваш. Жената Риби обича да слуша. Отпусни се и ѝ позвили да те опознае. Когато запалиш искрата между вас, тя ще те бъде твоя завинаги.

С времето ще разбереш колко е състрадателна, грижовна и безкористна. Притежава лека замечтаност и понякога дори се отнася надалеч - нещо, на което е невъзможно да устои.

Тя е идеалният партньор за дълга връзка. Но ще иска да бъде третирана с уважение. Цялото ѝ внимание ще бъде изцяло насочено към теб, ако ѝ докажеш, че си сериозен. Никога няма да се чувстваш самотен с жената Риби, тя е страхотно слушател и винаги усеща настроението ти. Ще направи всичко по силите си, за да си щастлив и ще те накара да се чувстваш важен и ценен. Вярвай, тя ще внесе вдъхновение и магия в живота ти.

Безнадеждна романтика е ще видиш блясъка в очите ѝ, когато успееш да спечелиш вниманието ѝ. Запомни кои са любимите ѝ цветя или ѝ прави изненади от време на време. Докато тя се грижи за онези, които обича, трябва да запомниш, че е важно и ти да се грижиш за нея и да я накараш да се почувства защитена.

Но не дразни тази жена! В момента, в който успееш да я ядосаш, знай, че между вас всичко е приключило. Тя е безкористна, но също така знае цената си.

Тя е изключително страстна и ще позволи на въображението си да поеме контрола в леглото.