Всеки от нас има тайни. Някои – повече, други – по-малко, но винаги има нещо, което пазим скрито от света. Понякога склонността ни да пазим тайни се обуславя от зодията ни, така че днес ще ти разкрием какво крият останалите от теб в зависимост от зодията им, а и какво премълчаваш самата ти.

Виж дали сме познали:

Овен

Всички знаят, че отстояваш това, в което вярваш, и никога не се предаваш. Светът те смята за смела, амбициозна и голям инат. Но ти си имаш тайна. Тайната ти е, че всъщност не си толкова уверена, за колкото се представяш. Страх те е, че ще се провалиш. Не се смяташ за безстрашна, а всъщност си много по-чувствителна и ранима, отколкото другите предполагат.

Телец

Ти си грижовна и раздаваща се, проявяваш постоянство и обичаш познатото. Покрай теб хората се чувстват сигурни. Освен това умееш да се наслаждаваш на живота и винаги постигаш това, което си си наумила. Тайната ти е, че никога не си доволна. Усмивката ти обикновено е зад пред другите. Ти се стараеш да се наслаждаваш на живота и да вършиш това, което се изисква от теб, но истината е, че не вярваш, че е достатъчно. Мислиш си, че можеш да го направиш по-добре и никога не си доволна. Не е възможно, а и здравословно да живееш с такова темпо. Не можем винаги да бъдем перфектни. Ти обичаш да се наслаждаваш на живота, но няма как да му се насладиш, ако постоянно препускаш през него.

Близнаци

Ти си душата на компанията, лесно завързваш контакти и насърчаваш останалите да бъдат себе си и да следват мечтите си. Чудесен мотиватор си, но когато става въпрос за другите хора. Тайната ти е, че не се чувстваш добре в кожата си, не знаеш какво да правиш с живота си и си наистина объркана. Многократно си се опитвала уж да вкараш ред в живота си и да събереш парченцата от пъзела, но все не се получава. Продължавай да опитваш и не се притеснявай да поискаш помощ. Точно както ти си подкрепяла приятелите си, така и те ще подкрепят теб в трудния момент.

Рак

Ти си изключително грижовна и много хора те виждат като майката на приятелския ви кръг. Ти вярваш в семейството и много държиш на трайните взаимоотношения. Тайната ти е, че ти самата не се възприемаш като майка и не вярваш, че това е ролята, която ти е отредила съдбата. Понякога се чувстваш като бунтарка, която иска да зареже всичко, но те е страх. Много жени от тази зодия дори не искат да имат деца, докато приятелите им повтарят колко прекрасни майки ще са.

Лъв

Ти имаш много ярък характер, затова често си в центъра на вниманието. Някои те смятат за кралица на драмата, защото около теб винаги се случват някакви невероятни неща и хората си мислят, че сама ги предизвикваш, а ти просто се опитваш да живееш на пълни обороти и си прекалено честна, всяка твоя емоция си проличава мигновено, което понякога забърква някоя и друга каша. Тайната ти е, че ти не обичаш драмите и не се наслаждаваш на това да имаш живот като от сапунен сериал. Някои хора ти завиждат за вълнуващия живот, но истината е, че ти предпочиташ спокойствието, а най-силното ти желание е да намериш човек, с когото да споделиш живота си и да създадеш семейство, и ако може, би било хубаво и той да е така откровен и емоционален като теб.

Дева

Ти си много отговорна и грижовна, готова си да се притечеш на помощ на всекиго. Тайната ти е, че мразиш да ти помагат. Да, ти нямаш нищо против да вършиш услуги и да помагаш, но се чувстваш неудобно, ако си в позицията на този, на когото помагат. Не обичаш да дължиш услуги и дори се чувстваш виновна пред себе си и останалите, когато помолиш за помощ.

Везни

Ти винаги търсиш баланса и хармонията, не само в себе си, но и в останалите. Всичко можеш да постигнеш със стил и грация. Голямата ти тайна е, че ти изобщо не си толкова хармонична личност, за колкото се представяш. Животът ти е всичко останало, но не и балансиран. Ти дори работиш по-добре при творчески хаос и си най-продуктивна, когато си под напрежение. Доста често оставяш работата за последния момент, но винаги я вършиш на време. Хората си мислят, че си много организирана и отговорна и нямат представа, че често пъти изобщо не можеш да следваш плановете си.

Скорпион

Въпреки че ти си ревностна приятелка, която е готова на всичко за близките си хора (но и очаква същото от тях), истината е, че ти обичаш да си сама. Много грижливо избираш приятелите си и внимаваш кого допускаш в приятелския си кръг. Нямаш време за глупости и не искаш да бъдеш около хора, които са несериозни, колкото и да са забавни. Предпочиташ да си сама, отколкото да се правиш на мила и да си в компанията на хора, които не понасяш. Освен това предпочиташ да следваш собствения си път, вместо да се ръководиш от останалите.

Стрелец

Всички знаят, че обичаш да поемаш рискове и да мечтаеш за нови и нови приключения. Тайната ти е, че дълбоко в себе си те е страх. Постоянно се притесняваш нещо да не се обърка. Много пъти те е страх да скочиш, но някак си успяваш да го направиш, защото всички очакват това от теб. Грешките, които си направила, дълго те измъчват.

Козирог

Ти си много организиран човек, имаш си план за бъдещето и съвсем ясни цели, винаги ти организираш приятелските ви събирания. Твоят живот е много праволинеен и структуриран, ти мразиш скуката, но откриваш забавление и в рутината. Тайната ти е, че понякога искаш да зарежеш всичко това. Искаш да живееш спонтанно и безразсъдно, но те е страх какво ще каже семейството ти и какво ще си помислят хората, които разчитат на теб.

Водолей

Ти винаги се бориш за истината и справедливостта. Искаш да помогнеш на всеки в нужда и вярваш твърдо в идеалите си. Тайната ти е, че всичката тази борба е изтощителна за теб – накрая, след като си се борила за благото на всички останали, нямаш сили да се бориш за себе си. Добрината ти коства много сили и енергия, затова понякога ти писва и ти се искаш да зарежеш всичко. Ти, разбира се, няма да го направиш, но искаме да те успокоим, че тези мисли са съвсем нормални и не те правят лош човек.

Риби

Ти си мечтателка и лечителка – мечтаеш смело и искаш да спасиш всеки, когото има нужда от помощ и подкрепа. Тайната ти е, че се чувстваш под огромно напрежение от очакванията да изпълниш мечтите си. В същото време имаш и супергеройски комплекс – искаш да си перфектна и винаги да правиш хората щастливи. А когато не успееш да постигнеш някоя цел, това не ти дава мира дълго време (или цял живот) и се обвиняваш, че не си направила всичко възможно, за да изпълниш мечтата си. Трябва да те предупредим, че това желание да постигнеш всичко, което си наумиш, и да помогнеш на всеки, накрая може да те остави разочарована и наранена. Не всяка мечта може да бъде постигната и не всяка болка – излекувана.