Януари

Жената, родена през януари, е борбена, смела, експериментираща, провокираща. Тя не се страхува от промените - напротив, обича ги. Защото е уверена, че само променяйки се, провокирайки се, човек израства, развива се, самоусъвършенства се.  

Февруари

Жената, родена през февруари, не обича да й дават съвети, които не е поискала. Тя е свикнала да се справя с всичко сама. Свикнала е да вярва в себе си. Свикнала е да се бори... понякога и със себе си. 

Март

Жената, родена през март, е романтична, емоционална, самокритична. Тя е склонна да гледа на живота през розови очила и това често води до разочарования. Мечтателна и носталгична е.

Април

Жената, родена през април, притежава силно развито чувство за хумор. Тя винаги и навсякъде е сърцето на компанията. Всички я харесват, защото тя самата харесва себе си. Харизматична и увличаща.

Май

Жената, родена през май, е спокойна, уравновесена и здраво стъпила на земята. Своводолюбива, но и отдадена на тези, които обича. Разбираща и подкрепяща.

Юни

Жената, родена през юни, е абсолютното доказателство, че тихите води са най-дълбоки. Зад вида й на непукист се крие сложна душевност и огромна нужда просто да се отпусне на нечие рамо...

Юли

Жената, родена през юли, е истински стожер на семейството. Тя поставя другите преди себе си. Буквално е способна да забрави за нуждите си, грижейки се да удовлетвори нуждите на някой друг. 

Август

Жената, родена през август, е отговорна и изпълнителна. Целеустремена и решителна. Тя винаги знае какво иска и как да го постигне. Затова и винаги го постига.

Септември

Жената, родена през септември, е надарена с аналитичен ум и склонност към вглъбяване в себе си. Тя анализира всичко, премисля всичко, опитва се да си обясни всичко. И точно тази й склонност я прави предпочитан "съветник" от хората около нея.

Октомври

Жената, родена през октомври, притежава собоствено чувство за справедливост. Затова и не може да остане безпристрастна, когато се сблъска с човешкото нещастие. Тя съпреживява всичко и просто не може да гледа безучастно и студенокръвно.

Ноември

Жената, родена през ноември, е открита, непринудена, откровена. Тя винаги казва това, което мисли. И обещава само това, което може да изпълни. Тя е просто... истинска. Себе си.

Декември

Жената, родена през декември, на пръв поглед изглежда затворена и неконтактна, но всъщност е изкючително комуникативна и дейна. Стига да реши да покаже това свое лице пред себе си и пред света.