Различни размери, цветове и форми – дамската чанта винаги е била мистерия за господата и любим аксесоар на дамите. А тази пролет раниците отново заемат почетно място на модния подиум и впечатляват с многофункционално приложение.

Модерни ли са все още дамските раници?

Мнозина все още смятат, че раниците продължавам да бъдат красив аксесоар, но подходящ единствено за ежедневието. Истината е, че през пролетния сезон ще имаме възможност да се насладим на модели дамски раници, които не само много удобни, но и с визия, която ни позволява да ги съчетаем с различни тоалети. Именно този модел чанти се превърнаха в предпочитани за много дами, които държат не просто да изглеждат прекрасно, но и да се чувстват добре.

Как да изберем цвят, материя и размер на раницата?

Пролетните месеци винаги се свързват с топло време и пастелни цветове. Точно такива ще бъдат те и при раниците по последен писък на модата. Розово, сребристо, жълто и задължителното черно – няма ограничения. Флоралните мотиви също присъстват, като те придават закачлива нотка към цялостния тоалет. И все пак нашият съвет е да се доверите на светлите цветове, които ще ви настроят на пролетна вълна.

Изборът на материята на дамската раница отново е много голям. Естествената кожа продължава да бъде на първо място по предпочитание от дизайнерите. Но през този сезон на преден план се появяват и раниците от плат или лак.

Що се касае до размерите, в този случай решението е изцяло наше. Ако търсим раница, в която можем да съберем не само портфейла, телефона и козметиката, но и лаптопа, то тогава е препоръчително да се спрем на по-голям модел. Ако пък сме привърженици на минималистичния стил, най-добре е да раницата да е с по-малки размери.

Можем ли да сме сигурни в качеството на избраната от нас раница?

Най-важното, което трябва да имаме предвид, когато търсим дамски раници, е качеството им. А  най-хубавото – че можем лесно да открием огромно разнообразие в https://answear.bg/k/tya/aksesoari/

Всяка дама заслужава да изглежда и да се чувства като кралица. Най-лесният начин да придавам щипка свежест към всеки тоалет е с помощта на правилния аксесоар под формата на дамски раници. А през пролетния сезон те ще бъдат цветни, красиви и запомнящи се.