Смяната на фазите на Луната влияят директно върху енергийното поле на всеки човек. Да придобиете увереност в себе си, да се измъкнете от неприятности и да привлечете късмет и благополучие в живота си е възможно, ако постигнете хармония с Луната с помощта на подробния лунен календар.
Всеки от нас идва на този свят под своята щастлива звезда и получава покровителството на определени планети през целия си живот. Да разберете как да привлечете добър късмет и просперитет, както и да планирате времето си ще ви помогне подробният хороскоп.

Вторник, 22 август

Във вторник луната започва да расте, преминавайки от съзвездието Лъв в съзвездието Дева. Този ден ще бъде много полезен за всички работещи с документи, производство и занаяти. Постарайте се да извършите внимателно възложените ви задачи, а след това ще можете да разчитате на достойно възнаграждение.

Вторник вечерта е най-добре да прекарате със семейството и близки приятели. Заедно с хората, които наистина ви обичат, вашите идеи скоро ще дадат плод, а вдъхновението ще заеме постоянно място редом до вас.

Сряда, 23 август

В сряда Луната ще остане в Дева, засилвайки енергийния си поток. Проекти и нови дела, започнати в понеделник, в средата на седмицата, може да донесат първите плодове. Този ден е много подходящ за обобщаване на междинните резултати и бъдещо планиране.

Нарастващата Луна също може да има положително въздействие върху отношенията ви с любимия човек. Предишните конфликти, които са ви пречили да живеете щастливо, могат да бъдат потушени и завинаги изтрити от живота ви, ако намерите сили да осъзнаете отрицателните емоции и да погледнете на ситуацията от друга страна.

Четвъртък, 24 август

През втората половина на седмицата нарастващата мощ на Луната ще започне да се проявява по-отчетливо. В четвъртък, спътникът на Земята навлиза в съзвездието Везни, откривайки за всеки желаещ пътя към вътрешна хармония и баланс.

Изключително важно е сутринта на 24-ти август да намерите вярното настроение и ритъм за деня. Следвайки ги можете лесно да постигнете успех и да решите текущите проблеми. Постарайте се повече време да почивате и периодично да прекъсвате работния процес за малка физическа тренировка. Този подход ще ви позволи да поддържате позитивно настроение и да получите спокойствие и увереност в своите способности.

Петък, 25 август

В петък Луната продължава да расте и остава в съзвездието Везни. На 25-ти август ще бъде важно да направите равносметка на седмицата, както и да планирате важни събития за следващия период. Ако искате да останете пълни с енергия до края на деня, опитайте се да си давате почивки и често да сменяте заниманията.

В петък вечер общувайте с хора, които са ви близки по дух и те ще допринесат за постигането на вътрешна хармония. Не се страхувайте да покажете своите чувства и положителни емоции: това емоционално ще ви помогне да засилите собственото си енергийно поле.

Събота, 26 август

В събота луната преминава в съзвездието Скорпион. Този ден е идеален за вземане на важни решения, кратко пътуване и нови запознанства.

Постарайте се да прекарате 26-ти август колкото е възможно по-активно. Физическа работа, почистване на жилищното пространство, съвместни пътувания с близки или приятели - всичко това ще увеличи вашия енергиен потенциал.

Неделя, 27 август

В последния ден на седмицата растящата Луна ще бъде в съзвездието Скорпион. Повишената енергия на светилата ще се отрази най-напред на чувствата и емоциите. В този ден се опитайте да отделите повече внимание на вашата половинка. Съвместната работа или романтична среща ще ви помогне за по-нататъшното укрепване на съществуващите отношения.

За тези, които са самотни на 27-ми август - имате чудесна възможност да промените това. Възможно е, напълно да промените живота си, ако действате решително и не се плашите да поемете инициативата.