Срещали сме много статии за сродните души, характера ни и любовта, определени от звездите, но този път решихме да ви споделим нещо по-различно.

Открийте своята зодия и прочетете какво е вашето тайно сексуално желание, ако още не знаете, или това на вашия партньор.

Овен

Вие сте малко безразсъдни, Овни, и обичате нещата да са интересни. Какъв по-добър начин да направите това от малко задушаване? Невинаги изказвате желанието си, тъй като не всеки си пада по това. Искате да сте сигурни, че вашият партньор си пада по такива неща, преди да заявите тази нужда.

Телец

Да ви казват какво да правите. Обикновено сте доста властни и своенравни, Телци. Харесвате нещата да са по вашия начин. С изключение, разбира се, когато става въпрос да се свържете с някой друг. Харесва ви да ви се казва какво харесва партньорът ви, какво е добре за него и как точно иска да го направите.

Близнаци

Секс на необичайни места. Такива, на които наистина не бихте искали да ви хванат, да речем в къщата на родителите ви, на парти, в банята, в бар и други. Забраненият характер на тези среди и шансът някой да ви хване са невероятно възбуждащи за вас. Колкото по-вероятно е да не се измъкнете, толкова по-добре.

Рак

Груб секс. Раците винаги изглеждат невинни и любящи и това е вярно! Но те също искат да изживеят нещо неразумно Силно, бързо и мръсно - това е любимият начин за Рака! Никога обаче няма да го поиска - малко е срамежлив в леглото, изисква се увещаване, за да излезе от черупката си и да уведоми партньора си как иска да го направи.

Лъв

Умишлена любовна игра. Полудявате, когато партньорът ви отдели време и ви подготви, преди дори да започнете да го правите. Обичате, когато някого, с когото сте интимни, научи всички правилни места и не забравя да го направи по правилния начин. Дяволски добрата любовна игра ви възбужда най-много.

Дева

Да сте вързани. Прекратяването на контрола и предаването на всичко, което партньорът ви прецени, ви възбужда. Независимо дали става въпрос за белезници, шал, вратовръзка и т.н., обичате да оставяте партньора си да поеме нещата в свои ръце.

Везни

Тройка. Обикновено обичате баланса, но за вас няма нищо по-секси от тройка. Обичате динамиката в играта, намирате я за невероятно секси и вълнуваща. Понякога е включена малка конкуренция и това е добре за вас. Всъщност, дори е по-добре по този начин.

Скорпион

Доминацията. Обичате да доминирате, да дразните и да контролирате. Вашият партньор е играчка, отговаряща на всяка нужда, която може да възникне в спалнята. Обичате да бъдете този, който взима решенията. Тайното ви желание е, че наистина искате нещата да се обърнат и да доминират над вас.

Стрелец

Играчки. Винаги сте готови да го предложите на половинката. Не се страхувате да разберете мнението на някого за секс играчките. Това е авантюристично и странно, но точно по вкуса ви. Смятате, че това е супер секси свързване, а играчките винаги правят нещата по-интересни.

Козирог

Ако ви кажат, че вършите добра работа. Знаейки, че ще удовлетворите партньора си толкова, че просто трябва да ви похвали, ви възбужда, но и притеснява. Всеки негов стон ви кара да искате да го прави още по-силно.

Водолей

Да задоволите партньора си първи. Важно е за вас, но обичате да знаете, че сте удовлетворили първо партньора си. Това ви кара много по-лесно да го последвате, знаейки, че сте направили това, което трябва да направите - сега всичко е за вас.

Риби

Да сте отгоре. Сладки, нежни Риби, няма нищо, което да ви харесва повече от това да сте отгоре и да поемете инициативата. Обичате да можете да гледате право към партньора си и да видите какво изпитва и как се справяте. Толкова е невероятно горещо за вас.