Една истинка dama не е такава само през деня, пред обществото, на работа. Да бъдеш dama е начин на живот, специфично разбиране за света и концепция за собствено самоусъвършенстване, която няма работно време, не признава социални роли и не се преструва. Ето защо кралиците изглеждат толкова достолепно, а пред великите актриси като Мерил Стрийп се прекланяме всички. Защото dama не е жената, която едва ходи на високи токчета с широко разперени ръце по жълтите павета. Дама е жената, която знае какво иска, знае как да го постигне, бори се мъжки и въпреки това изглежда безупречно красива. Част от тайните на тези велики представителки на нежния пол се крият на нощното им шкафче и ние решихме да надникнем тъкмо там.

Смартфон

Съвременната dama е работеща, амбициозна и развиваща се, а това веднага поставя на една ръка разстояние нейния смартфон. Модерният начин на живот позволява да превърнем телефоните си в лични асистенти, затова е напълно нормално мобилното устройство да седи на нощното шкафче - за да проверите за последно новините, преди да заспите, да прочете някоя вълнуваща статия в dama.bg или просто, за да ви събуди на следващата сутрин

Книга

Колкото и напредничав да е светът, в който живеем, колкото и технологиите да ни позволяват да управляваме всичко - от колата до финансите вкъщи - нищо не може да замени книгата. Тя придава на четящите едно особено чаровно самочувствие на придобита интелигентност и информираност, което е почти толкова важно, колкото грациозната походка. Затова и убедено можем да твърдим, че на нощното шкафче на всяка уважаваща себе си dama стои минимум по една книга, независимо кое е заглавието и кой е авторът.

Вода

Добре хидратираният организъм функционира нормално и не задържа токсини и отпадни продукти от обмяната на веществата, които са една от причините да имаме изморен и отпаднал вид, независимо от качеството и продължителността на съня. А най-доброто средство за хидратация е водата - поне 8 чаши на ден. Една от тях задължително стои на шкафчето до леглото на всяка dama.

Цветя

Неслучайно в онази песен се пее “Има ли цветя на леглото до тебе...” Нима има нещо по-приятно от аромата на цветя рано сутрин, съпроводен от първите слънчеви лъчи. Тe даряват лицето с такава усмивка, че и най-лошият кошмар бива забравен на секундата. Освен че малкият красив букет ще придаде на спалнята на всяка dama свежест и красота, неговият аромат ще допринесе за по-хубав сън, което пък, от своя страна, веднага ще се отрази на кожата. Препоръчваме ви да избирате цветята, които поставяте в спалнята внимателно, защото някои от тях не са подходящи за там. Сега сме в сезона на зюмбюлите и те са наистина прекрасен избор – както за цвят, така и за аромат!

… или букет от билки

Казват, че лавандулата помага за добър сън, но най-важното изискване за пълноценна почивка през нощта си остава отпушеният нос. Когато естественото дишане е възпрепятствано, е много трудно да се изпадне в онова блажено и отпуснато състояние на дълбок и здравословен сън, а в допълнение може да се сдобием и с някои не особено дамски способности - като хъркането например. За да избегнете всички тези неприятни последствия и да си осигурите спокойно дишане, поставете на нощното си шкафче един много актуален за сезона букет от билки – Sinulan Forte. Напълно натурален продукт от Walmark, той е създаден изцяло на основата на растителни екстракти. Един от най-екзотичните от тях е този от Андрографис Паникулата - билка със силно противовъзпалително, антивирусно и стимулиращо имунната система действие, позната добре в скандинавските страни и в Близкия изток. Освен Андрографис, синергичната комбинация от екстракти в Sinulan Forte включва добре познатите черен бъз, жълта тинтява, лопен и върбинка, чието цялостно действие спомага за поддържането на имунната система и отбъбването на носната лигавица, а така улеснява дишането. Ако към запушения нос, вече усещате дразнене в гърлото и кашлица, в букета от билки вместо Андрографис задължително място трябва да заемат хрянът и латинката. Освен антибактериален ефект, те са с доказано действие върху долните дихателни пътища. Целия букет от благотворни билки за отпушен нос и чисти бронхи ще откриете в Sinulan Duo Forte. Ако пък сте dama, която има и изключително важната роля да бъде и майка, загрижена за отпушеното носле и чисти бели дробчета на малчугана си, дишайте спокойно. Sinulan Forte Junior е сироп специално създаден за деца над 3 г.

Защото всяка дама заслужава необезпокоявано и грациозно да се разхожда из царството на сънищата.