В живота ни винаги има неща, които силно желаем, но те не са правилния избор за нас. Такъв пример са връзките, в които се впускаме, и мъжете, които искаме за свои партньори. Ето и нещата, които искаме, и тези, от които имаме нужда, според зодията:

Овен

Какво искаш: Човек, който се прави на недостъпен понякога и те кара да се чувстваш сигурна за себе си.

От какво имаш нужда: Човек, който да е до теб, да е самостоятелен и самоуверен и такъв, който не го е страх да се изправи и да те защити.


Телец

Какво искаш: Искаш някого, който не е в твоята категория и ти позволява да го обичаш повече, отколкото той го прави.

От какво имаш нужда: Имаш нужда от някого, който също полага същите усилия за връзката ви, заслужил е доверието ти и ще направи всичко, за да го задържи.


Близнаци

Какво искаш: Предпочиташ някого, който е мил и нежен, който прилича на теб и не те разбира напълно, защото ти така си решила.

От какво имаш нужда: Нуждаеш се от някого, който има същата енергия и ентусиазъм като теб, който може да изрази чувствата си и те обича с недостатъците ти.


Рак

Какво искаш: Човек, който да отговаря на представите ти, да се променя, защото го обичаш и имате естествена връзка.

От какво имаш нужда: Лоялност. Нуждаеш се от човек, който е готова на всичко за теб. Имате естествена химия, прави ти комплименти и вижда бъдеще за вас.


Лъв

Какво искаш: Искащ някого, който ще те предизвиква, ще наранява егото ти, който понякога те поставя в трудни ситуации, а ти харесваш това.

От какво имаш нужда: Имаш нужда от някого, който не те засенчва, кара те да бъдеш по-добра и не се страхува да покаже чувствата си.


Дева

Какво искаш: Предпочиташ някого, който не те разбира и ти позволява да контролираш всичко.

От какво имаш нужда: Човек, който те приема и разбира напълно. Интелигентен е.


Везни

Какво искаш: Искаш човек, който да те обича, да ти дава внимание и да е романтичен

От какво имаш нужда: Нуждаеш се от някого, който цени любовта ти, връзката ви и теб самата. Ще те цени без да очаква нещо в замяна.


Скорпион

Какво искаш: Човек, който не можеш да имаш и не трябва да искаш, който те кара да се чувстваш важна и те подлудява.

От какво имаш нужда: Човек, който ще те цени и приема, ще те кара да се чувстваш желана и, на когото можеш да се довериш.

Стрелец

Какво искаш: Мечтаеш за някого, който ще те допълва и ще е авантюрист.

От какво имаш нужда: Нуждаеш се от човек, който няма да иска да избяга, но пък ще ти дава свобода да бъдеш себе си и да правиш нещата, които искаш, и да имаш желанието да си във връзка.


Козирог

Какво искаш: Предпочиташ някого, който е напълно независим, много успешен в нещо, което ти харесва, и те мотивира да бъдеш по-добра.

От какво имаш нужда: Човек, който ще те бута напред, ще те тласка да излезеш от зоната си на комфорт, който ще е страстен и амбициозен.


Водолей

Какво искаш: Ти искаш някого като теб самата и с него да се чувстваш желана.

От какво имаш нужда: Нямаш нужда от твое мъжко копие. Нуждаеш се от онзи, който няма да искаш да се променя, както и той да се опитва теб. Спонтанен е.


Риби

Какво искаш: Искаш онзи, който ще те кара да се чувстваш невероятно, за когото мечтаеш, твоята муза.

От какво имаш нужда: Нуждаеш се от човек, който да не ограничава емоционалността и креативността ти, не го е страх да се обвърже и е логичен.