Риби

Не е изненада да ви намерим в този списък, Риби. Вие сте идеалисти, безнадеждни романтици и сте привлечени от хора със силни чувства като вашите. Когато сте в плен на сантиментални емоции, вашата креативност наистина влиза в действие. Обичате чрез изкуството да изразявате чувствата си към друг човек - и бихте припаднали, ако успеят да направят същото с вас. Умеете да уловите същността на любовта и да я превърнете в незабравимо преживяване за човека до вас. Това ваше умение прави впечатление на другите, но също така означава изключително много и за вас самите.

Рак

Вие сте невероятно сантиментални. Не само защото не прикривате емоциите си, но и защото сте искрени и открити в чувствата си. Отделяте много време в грижи за другите и сърцето ви се разтапя, когато някой направи специален жест за вас или се постарае да се погрижи за вас. Винаги в душата ви има специално място за хора, които ценят семейството и приятелите си над всичко друго.

Телец

Може да изглеждате коравосърдечни, но в душата си сте нежни и сантиментални. Обичате да създавате спомени и да купувате неща, на които знаете, че партньорът ви ще се радва винаги. Обичате да си спомняте с умиление за миналото. Макар да се държите така, сякаш не се нуждаете от нищо, вие всъщност искате някой да ви покаже, че сте най-важният човек за него. Сърцето ви попада в плен, когато някой направи нещо романтично за вас.

Везни

Не криете романтичните си представи и очаквания. Макар да сте социални и да обичате срещите с нови хора, когато сте намерили някого, към когото изпитвате искрени чувства, цялото ви внимание е насочено изцяло към него. Искате човекът отсреща да не се страхува да изразява чувствата си.

Скорпион

Подобно на Телеца, може да изглеждате студени и отдалечени, но всъщност умеете да изпитвате искрени и завладяващи чувства. Не изразявате веднага това, което изпитвате към човека, когото обичате, защото вярвате, че на чувствата им трябва време, за да прераснат в истинска любов. Ако обаче вашият партньор докаже, че се интересува от вас, като ви подбере специален подарък или пък просто каже нещо мило, вие ще бъдете дълбоко трогнати. Точно толкова, колкото всеки друг, искате любовта ви да има щастлив край.

Лъв

Вие сте шампионът по романтични жестове - понякога може да бъдете невероятно сантиментални. Искате да изразите любовта си по незабравим начин, но също така искате партньорът да ви отговори със също толкова значим жест. За вас е важно да усетите, че човекът отсреща е вложил любов и усилия в това, което е направил за вас, и жестът му е специално съобразен с вашата душевност, а не е нещо формално и обикновен. Ако някой излезе от зоната си на комфорт, за да ви покаже какво значите за него, със сигурност ще припаднете от вълнение. Знаете, че ще помните този момент до края на живота си.