Любимият декември е тук и празничното настроение расте с всяка секунда. Колкото по-малко дни до Коледа остават, толкова повече всички се стремим към това да измислим най-оригиналната идея за страхотен подарък на мъжа, завладял сърцето ни. За наше огромно съжаление, от приповдигнат коледен шопинг, в който нямаме търпение да се развихрим, лутането в търсене на коледен подарък за него, се превръща в изнервящо занимание. Само си представи преплитащата се миризма на десетки парфюми, чуденето между два цвята и препускането от магазин в магазин, в търсене на точния размер... Да – стане ли дума за мъжки подаръци определено започваме да говорим за задача с повишена трудност. И не, причината не е в това, че сме жени и ни е сложно да измислим какво би ги зарадвало. Просто мъжете не са като нас и не чакат най-добрата оферта или модел, а задоволяват желанията си на мига.

Е, ако искаш най-накрая да спреш да си задаваш въпроса “Какво да му избера?” и да намериш това, което твоят любим мъж наистина да оцени, попаднала си на правилното място.

Коледа е време да сбъднем мечтите на любимите хора

Пуловер, часовник, парфюм... Вечните клишета, които ни спасяват, но не носят никаква тръпка и изненада. Но какво да измислиш, при положение, че вече си му подарявала всичко и не искаш да се повтаряш? Какво ще кажеш за преживяване? Надали има по-прекрасен коледен подарък от спомен, който ще топли и в най-мразовитите дни, а емоцията от него гарантирано ще се помни дълго. Та нали всички ние се стремим все повече към това да имаме повече време за близките на сърцето ни хора. Нима забравихме, че най-ценните дарове са вниманието, грижата и споделените мигове заедно?

Най-добрата новина е, че съществува едно магично място, почти като излязло от работилничката на добрия белобрад старец, което е перфектният помощник в сбъдването на мечти! Gift Come True е платформа, приютила на едно място ваучери за над 500 различни вида изживявания – от дегустации и курсове, през СПА уикенди и тематични пътешествия, та чак до екстремни приключения. Най-готиното е, че всички те са удобно подредени в структурирано меню според вида преживяване, локация, пол и ценови диапазон. Макар много хора въобще да не се досещат колко подходящ подарък е един ваучер, то именно той е онзи комплимент, който никой не би отказал или върнал с думите “Вече го имам” или “Не обичам такива неща”... Закупеният ваучер се издава бързо и би могъл да бъде изпратен или по имейл, или в луксозна подаръчна опаковка по куриер. Перфектен избор само на клик разстояние, индивидуално отношение, задоволяващо и най-капризния вкус и без досадно бутане в магазина – жестоко, нали!

Така че, мила, преди да се насочиш към нещо традиционно, виж готините идеи, които селектирахме като изненадващи подаръци и направи тази Коледа наистина специална.

За всeкиго по нещо

Мъжете далеч не са еднакви. И определено, освен да подаряват, те обичат и да получават подаръци, като най-важнотo при изборa на подходящ е да се съобразиш с неговите вкусове и интереси.

Високо, високо, високо

Всяка от нас познава поне по един човек, който е любител на адреналина. Ако твоето момче е смело, обожава екстремните преживявания и винаги е готово да се изправи очи в очи със самия себе си и да скочи в неизвестното, то защо не му подариш индивидуален курс за пилотиране на самолет? Едва ли нещо друго би го впечатлило повече от тръпката от издигането в небесата, докато едновременно с това се наслаждава на удивителните гледки, разкриващи се пред него! Смело, дръзко и със сигурност право в десетката решение, което ще бъде оценено на момента.

Бързи и яростни

Tвоето момче обожава високите скорости, фен е на суперхита “Бързи и яростни” и искрено би искал да бъде на мястото на Вин Дизел и компания? Имаме предложение – едно нестандартно дрифт преживяване 100% е това, което ще го изкефи на макс, ако си пада по силните усещания. Вълнуващото и необикновено изживяване, което ще повиши адреналина му до краен предел, в комбинация с мощен състезателен автомобил и два комплекта гуми – само на негово разположение. Момиче, със сигурност ще ти е благодарен до края на живота си за този миг! А най-готиното е, че докато подобрява своите и придобива нови шофьорски умения, до него ще бъдат първата жена дрифт пилот в България - Ива Русинова, и състезателят и инструктор с над 10 години опит - Силвия Дамянова.

За истинските фенове на хмела

Вълшебната дума, която може да зарадва всеки мъж, е... бира! Няма да сгрешиш, ако избереш да го изненадаш с готин и лесен стартов пакет за домашно пивоварство. Той ще му даде основата, с чиято помощ да направи първите си смели крачки в света на приготвянето на утоляващата жаждата напитка. А най-готиното е, че рецептата за бирата отновo би могла да бъде съобразена с неговите вкусови предпочитания! Само си представи – най-важната жена в живота му му приготвя любимото ястие, а той отпива от бирата, която ще му се иска да вари до края на живота – едва ли има мъж, който не би се зарадвал на подобно преживяване? Действай смело, момиче!


Мечтаният релакс

В случай, че искаш да изненадаш любимия си с нещо нестандартно и много различно, но всичко, от което се нуждае той точно в този момент, е малко почивка, то подари му я. Отпускащият и релаксиращ рестарт за силни мъже ще му осигури това, от което тялото му се нуждае, за да възвърне силите си – инфрачервена сауна, стронг масаж с тайландско ходене по тялото, рефлексотерапия и наслада за сетивата в лицето на ароматен традиционен тайландски чай. Не забравяй, че подарявайки му подобно СПА преживяване, ти му даряваш здраве! А все пак и най-добрият и непобедим супергерой понякога има нужда от малко релакс, нали?

Каубой за един ден

Tой обожава природата, грижовен е към животните, а един от любимите му филми е “Великолепната седморка”. И въпреки това ти все още се чудиш какво да му подариш за Коледа? Направо ще ти го кажем – бъди смела и му подари един ден, в който да се почувства като истински каубой от Дивия Запад. Помогни му дори и само за ден да забрави за забързаното ежедневие в сивия град, да се слее с дивото и да се почувства като същински герой от популярен уестърн. Със сигурност връзката с природата и ездата из красивите поляни на българската планина и Филмово Ранчо Ел Пасо ще рестартират съзнанието му и ще му дадат нови сили, с които да се изпълчи срещу предизвикателствата на големия град.

След като отметнеш за свършена и тази задача, ти предлагаме да се отпуснеш на дивана с чаша топъл шоколад в ръка и да изчакаш търпеливо коледното утро и усмивката на любимия мъж. Защото нека си го кажем откровено – без съмнение, една от най-добрите части от подаряването, е емоцията, която оставяш и грейналото лице на човека до теб. A когато подаръкът е сбъдната мечта, преживяване, което носи мил спомен за цял живот, можеш да бъдеш сигурна, че си уцелила в десетката и ще бъде най-оригиналният между всички под елхата!

Светли и весели празници и не забравяй, че Коледа се крие във всеки от нас, в споделените мигове със семейството и най-вече в емоцията, която ни изпълва!