След като Мел Гибсън проследи изцяло желанията на жените и успя да намери точен отговор на най-важния въпрос „Какво искат жените“, е редно да хвърлим едно око и на мъжките желания. И противно на всички вярвания, че мъжете искат секс, което е абсолютната истина, съществуват и други желания, на които всички държат изключително много. Мъжкото щастие не е невъзможна мисия и не се обвързва с нещо изключително специално. Ние сме семпли същества и нашата летва никога не е седяла изключително високо, повярвайте ми. В следващите редове ще начертаем пътя до сърцето и душата на мъжа, кратък е! 

Дори и най-големите купонджии имат нужда от място под слънцето. Това означава, че всеки един от нас променя своята ценностна система и тайно мечтае за своето място във вселената. Мъжете са домошари и щом създадат своята мъжка крепост, шансовете да се разделят с него са изключително малки. Домът е мъжката крепост и винаги ще има нужда от кралица. Нека бъдем откровени, няма мъж, който да не е привличан от жената-домакиня.

Всички познаваме функцията на пералнята и прахосмукачката, но там, където женската ръка е докоснала, мъжката е безсилна. И не говоря за домашната робиня, а за онази жена, която знае как да внесе чар под четири стени. Въпреки планетните различия, всяка жена знае как да пътува във вселената, следователно разходката до Марс никога не е била изключително трудна. Ако някога сте се чудили от какво имаме нужда най-много, това е жена, която да има чувство за хумор. Животът е достатъчно сив и горчив, за да бъдем сериозни щом напуснем офиса. Предпочитаме женската усмивка пред муцката, добрите вицове и истории, както и правилният подход за отпускането на напрежението. Сексът също помага, но пък след 20-30 минути ще имаме нужда да поговорим с някого. Сигурни сме, че сте виждали поне един красавец с жена, която дори не е от неговата категория. Какво ги свързва? Фактът, че тя може да направи всичко по-розово и красиво, отколкото изглежда. 

Зад фасадата на най-строгите мъжкари се крие онази изключително добронамерена и нежна натура. Обичаме да се гушкаме, оценяваме вашия специфичен женски аромат и се пристрастяваме толкова бързо към вас, че в дните, в които леглото е празно, започваме да се чувстваме като върколаци. Клеопатра е управлявала Египет без мускули, само с нежност и красота. Едва ли някой друг ще го признае, но заспиването с усещането за малко повече нежност в големите лапи е една голяма победа за нас. Светът е голям и за всеки от нас има само шепа жени, които да бъдат правилния избор.
Мъжките вечери могат да бъдат голямо удоволствие, но истината е, че наистина ставаме изключително щастливи, когато открием нашият партньор, с когото да споделяме и това състояние. Обиколката на баровете наистина може да придобие нов смисъл, след като можем смело да споделяме тези по-интимни нощни моменти с най-близкия човек. Алкохолът винаги може да развързва повече езика, а и това опознаване винаги е било изключително приятно.

Някои от най-успешните двойки, които познавам, са онези, които са открили тайната на личното пространство и споделените забавления. Това означава, че общото им време винаги доставя взаимно удоволствие и може да се изразява съвсем спокойно в ходенето на танци, спортуването и дори играенето на видео игри. Златната среда се крие между това да бъдем щастливи и спокойни, че кралицата е вярна, както и тя да знае, че нито една намазана с грим не може да я замени – този вид жени винаги ще напомнят за луната и ще светят с отразена светлина.

Всички знаем, че лудите са на изчезване, но още с появата на „Американски пай“, мечтаем за онези щури жени, които не биха седнали у дома да плетат чорапи. Често изпитваме сериозна нужда от партньор в престъпленията, който след офиса може да реши, че иска да посрещне изгрева на брега на морето, предпочита да изпие едно кафе на Альоша в Пловдив или просто да прави компания, докато отиваме до Копитото, за да се порадваме на панорамата. Жената с повече адреналин в кръвта никога не остава сама и никога не скучае. Защото нормите и законите винаги са по-забавни, когато се прекрачват.
И на финала трябва да разкрия тайната около онова твърдение, че зад всеки успял мъж има поне една жена. Изключвам онези територии, където властва многоженството. Истината е, че жената е изключителен катализатор в мъжкия свят и постоянно ни подтиква да бъдем по-добри и по-добри, преследвайки развитието и повишаването на квалификацията. Те дават смисъл да продължаваме напред, в противен случай всичко губи своя смисъл и чар.

И спокойно, готвенето никога не е било на толкова голяма почит. Освен това живеем в модерния свят, където вкусна и топла вечеря може да дойде само след няколко клика разстояние.