Тя има гениално решение за глада за сладко.

Миналият уикенд Дженифър Анистън отпразнува 48-ят си рожден ден, демонстрирайки тяло, което изглежда сякаш пренадлежи на някой на половината на нейните години. След като затворихме зяпналите си от удивление усти, се заехме с проучване. Ето точно как любимата ни приятелка постига визията си.

Тя прави “кльощава” версия на вредните храни

Потвърждавайки още веднъж факта, че може да ни бъде най-добра приятелка, Анистън признава, че пастата е нейната слабост. Но когато й се наслаждава, винаги е в здравословната й версия - например вегетарианска лазаня. “Взимате тиквички, патладжан, който играе ролята на паста и отгоре настъргвате различни сирена и слагате във фурната”, разказва тя. А когато се наслаждава на спагетите карбонара на съпруга си Джъстин Теру, тя признава, че заменят истинския бекон с пуешки.

Закуските й са засищащи и богати на полезни съставки

Анистън има три любими закуски и всички те са много здравословни. Понякога сутрешното й хранене е смути - тя обича банани, череши, протеин на прах, бадеми, какао и бадемово мляко, а в други дни яде яйца и сандвич с авокадо. Третата опция на Дженифър е най-интересна: овесена каша с белтъци за допълнителна доза протеин.

Тя поддържа балансирана диета целогодишно

“Не оставям на хранителните си навици да излязат извън контрол, когато се нуждая от рестарт”, казва тя. И докато ние спазваме диети след празниците, Анистън живее здравословно целогодишно. Тя го прави да звучи толкова лесно: “Яжте колкото се може повече органични плодове и зеленчуци, приемайте съвсем малко захар, пийте много вода и се наспивайте”.

Тя смесва тренировките си

Знаем, че Анистън е голяма почитателка на йогата, но тя споделя, че ключът е в разнообразието. Тя обича да кара колело, пробвала е различни разновидности на йогата и е фен на кръговите тренировки - 15 минути тренировка за бедра, 15 минути на кростренажор, 15 минути велоергометър, 15 минути тичане и 15 минути силова тренировка.

Тя практикува това, което проповядва

Макар и някои известни личности да рекламират налудничави продукти за пари, Анистън препоръчва само тези, в които наистина вярва. Това включва вода с електролити, кремове против бръчки и продукти за коса.

Ястията й никога не са скучни

“Джъстин и аз много обичаме да майсторим в кухнята”, разкрива Анистън. И макар и да нарича обяда си простичък - салата и някаква форма на протеин, перфектната й комбинация не е маруля и пиле. Тя обича ястие със зърнени храни, булгур и сирене фета.

Хладилникът й е пълен със здравословни храни

И те вече са приготвени - “Винаги имам нарязани сурови зеленчуци в кутийка”, признава Анистън. Тя също държи твърдосварени яйца и печено пиле постоянно - както и специален десерт. “Веднъж бях на спа и ми дадоха малка чаша със замразено грозде”, разказва Дженифър. Сега тя винаги държи замразено грозде в хладилника си, за да похапне, когато й се прияде сладко.