Овните са яростни, обичат да командват и са енергични. Хората, родени под този зодиакален знак, често са като децата. Директни и откровени, те обичат да гледат света от хубавата му страна. Може би точно затова са и най-спонтанната зодия от целия зодиак. Ето и малко повече за тях:

Истината зад този знак

Те имат нуждата да изследват света. Успяват да станат център на внимание, където и да отидат, а чуждото внимание им харесва много. Каква е причината ли- има какво да им предложат. Егото им няма нужда от одобрението на другите, защото те вярват в себе си.

Любов и романтика

Представителите на зодия Овен са енергични и страстни, винаги са способни да установят невероятна връзка с половинката си, когато тя уважава тяхната свобода и независимост. Когато става дума за началото на една връзка, те обожават флирта. Често обаче, емоционалните им изблици са по-агресивни. Искрени са, защото искат партньора им да ги приеме такива, каквито са.

Не е трудно да съблазниш някой от тази зодия, защото те също обичат да го правят.

Когато Овенът се влюби, то той го прави с голяма страст. Влага цялата си енергия в това половинката им да е добре и да е щастлива. Е, ако всичко това не е основателна причина да се влюбиш в тях...