Търсиш любовта и ти се иска до себе си да имаш някой, на който спокойно да споделиш емоциите и мислите си, а впоследствие защо не и да наречеш своя половинка... Ето кои са хората, които ще те допуснат най-лесно до себе си и кои са тези, за които ще трябва да изкатериш високи стени и да преплуваш морета:

1. Рак

Раци, доста трудно e на човек да не се влюби във вас! Вие сте открити спрямо чувствата си, излъчвате истинска топлина, а всяка част от вас е състрадателна и разбираща. Хората се влюбват лесно във вас, тъй като ви имат доверие, карате ги да се чувстват забелязани и те имат чувството, че ги разбирате, без да им се налага да полагат усилия.

2. Телец

Телци, вие винаги сте влюбени и хората винаги са влючбени във вас. Вие сте сърдечен човек, който поставя връзките си (както романтичните, така и приятелските) на върха на списъка си с приоритети, защото знаете какво искате и знаете какво ви прави щастливи. Цените отдадеността, лоялността и топлината, затова не ви се налага да полагате много усилия, за да се влюбят във вас.

3. Стрелец

Със заразния си оптимизъм, постоянният си смях и способността си да бъдете искрени и директни за нещата, които искате, хората се влюбват във вас в мига, в който се появите в живота им.

4. Везни

Всеки се е влюбвал в представител на зодия Везни поне веднъж в живота си! Те имат способността да карат всеки около себе си да се чувства значим, правят всяка ситуация десет пъти по-забавна и е невъзможно да ги игнорирате. Хората се влюбват във вас, защото им показвате страна на живота, която не са виждали от известно време – нещо забавно, леко и лесно!

5. Овен

Овни, определено имате известни проблеми (и страхове) по отношение на обвързването и установяването с един човек. Но когато срещнете правилния човек, той без проблем се влюбва във вас, благодарение на енергичната ви натура, заразния ви ентусиазъм и факта, че можете да превърнете и най-обикновена среща в уникално и запомнящо се приключение.

6. Риби

Щом хората опознаят чувствителната ви и страстна страна, те се влюбват много бързо. Отнема малко време, за да се стигне до това разкриване на душевността ви, тъй като сте малко резервирани и трудни за опознаване в началото.

7. Лъв

Лъвове, вашите черти, в които хората лесно се влюбват, са вашата щедрост, топлото ви сърце, ентусиазма и страстта ви, както и любопитното ви съзнание. Но нещата, които са способни да ги отблъснат са това, че често обичате да налагате мнението си – когато успеете да притъпите това ваше постоянно желание за контрол, нещата се случват много лесно.

8. Дева

Девите са трудни за опознаване и точно заради това хората не се влюбват в тях толкова бързо, колкото при някои други представители на зодиака. Но когато някой има шанса да проведе дълбок, сериозен и емоционален разговор с Дева, той изпитва връзка, каквато не е усещал никога досека. Проблемът на Девите е, че те са несигурни, затворени и разтревожени за това да допуснат хората до себе си, че малцина имат шанса да ги опознаят и съответно да се влюбят в тях.

9. Скорпион

Най-хубавата част на това да си падаш по Скорпион: той знае какво иска, страстта му е магнетична и прави всеки момент значим и вълнуващ. Лошата страна на това да се влюбиш в Скорпион: той е постоянно ревнив, много потаен и се вманиачава в неща, които не са нищо особено. Затова и е доста трудно да се влюбиш в него без усложнения.

10. Козирог

Козирози, хората са привлечени от вашата амбиция, изненадващото ви чувство за хумор и желанието ви да правите нещо с живота си, което да има значение. Но причината да не успеят да се влюбят или да им отнема повече време е това, че вие държите нещата да се случват по вашия начин – контролирате чувствата си, отнасяте се към любовта твърде методично и винаги очаквате най-лошото, за да се предпазите от болката. Истината е, че това не помага и само ви кара да изглеждате като непоправими песимисти.

11. Близнаци

Близнаци, от време на време някой ще се влюби във вас много бързо и лесно. Но в повечето случаи това не се случва, защото хората не разбират напълно кои сте. Вие сте динамични и мистериозни, енергични, но затворени, общителни, но много несигурни и самокритични. Хората биха се влюбили лесно, ако им позволите, но сте твърде нервни и притеснителни, че хората нямат времето и възможността наистина да ви опознаят.

12. Водолей

Съжаляваме, Водолеи, но във вас хората се влюбват най-трудно. Не че сте трудни за обичане – напротив, вие сте страхотно откровени, лоялни, грижовни и наясно със себе си. Вие самите сте причината хората да не могат да се влюбят във вас – просто не им позволявате. Затваряте се, принуждавате се да бъдете емоционално отдръпнати, за да „защитите“ себе си и никога не си позволявате да хлътнете по някого. Можете да промените това свое поведение и тогава няма да имате трудности да откриете любовта. Единственият човек на пътя ви... сте самите вие.