Всеки има своя лична такава. Нивото на комфорт на един зодиакалния знак не е същото като това на друг, а хороскопът играе роля в това. В зависимост от това, което поражда чувство на некомфорт за твоята зодия, може да изпиташ тревожност и стрес или дори раздразнение към него.

Може би се чувстваш неудобно покрай деца, около хора, които ти казват какво да правиш или ти е трудно да се справиш със ситуации, в които не можеш да бъдеш себе си. Бъди спокойна, защото не си единствена. Всички се справят с това неудобство по различен начин и не непременно по здравословен начин, но всеки има своите методи за връщане към зоната на комфорт, която му е добре позната и обича. Може би прекарваш време сама, далеч от каквото или който и да било, ако те кара да се чувстваш неспокойна или може би си приспособила ситуацията към нещо, с което си свикнала. Обаче тук зодията оказва влияние.

Е, разбери какво те кара да се чувстваш неудобно според зодията ти още сега:

Овен

Това, което те кара да се чувстваш неудобно е, когато хората променят плановете си в последната минута. Имаш зает график, пълен с много задачи всеки ден, така че това за теб е едно голямо „не“. Разбира се, разбираш, че могат да се случат неочаквани неща, но също така знаеш, че не си съгласна съзнателно да си оставена да чакаш. Ти разполагаш с ограничен период от време, за да получиш нещата, които са ти нужни, така че когато някой е вместен в графика ти, очакваш да следва плана. Отменените такива те карат да се чувстваш невротично.

Телец

Ти обичаш да следваш рутината си. Всъщност, дори не осъзнаваш колко неща в живота ти я изискват. Ако я няма, ти е по-трудно да се справиш и ти харесва да я следваш, за да се предпазиш от забързаните промени, ако не си подготвена. Естествено, се чувстваш най-неудобно от промени в ежедневието си и не се чувстваш уверена в начина, по който протича денят ти.

Близнаци

Ти трябва да общуваш, за да оцелееш. Звучи налудничаво, но за теб не е така. Да можеш да кажеш от какво имаш нужда, когато имаш нужда, е важно за теб. Така че, онова, което те кара да се чувстваш неудобно, са очевидно дългите мълчания. Тишината кара ума ти да работи трескаво. Започваш да се питаш за всичко, което си направила досега и се притесняваш, че си направила нещо нередно.

Рак

Ти си много грижовен човек. Много време мислиш за своите решения, така че винаги се чувстваш уверена в избора си, без значение какви са те. Това, което не ти харесва е хората да ти казват какво да правиш или да се опитват да те убедят да направиш друг избор, просто защото смятат, че се нуждаеш от помощ. Натискът от страна на връстниците ти те кара да се чувстваш много неудобно. Това те кара винаги да си задаваш въпроси дори когато мислиш върху решенията си. И вместо да се съгласиш с това, което казват другите, натискът те кара да искаш да се отдръпнеш.

Лъв

Ти се гордееш много с хората, с които си заобиколена. Знаеш, че намирането на такива, с които се разбираш добре, независимо от ситуацията, невинаги е лесно. Когато откриеш тези хора, ги дръж близо до себе си, а между вас трябва да има взаимно уважение. Това, което те кара да се чувстваш неудобно, е „третото колело“. Нямаш проблем да излизаш с други двойки, но и когато нещата отидат твърде далеч. Тук идва взаимното уважение - никога не би направила това на приятелите си, така че те трябва да върнат услугата, нали?

Дева

Ти си като добре смазана машина и всеки, който те познава ще го потвърди. Работиш усилено, забавляваш се много и знаеш точно какво е необходимо, за да бъдеш шеф. Да, шефът на собствения си живот. Не обичаш да отговаряш за другите - това те кара да се чувстваш неудобно. Смяташ, че ако може да се справиш със собствените си неща, всички останали би трябвало да могат също. Причината, поради която мразиш да отговаряш за другите - освен факта, че всеки възрастен трябва да се е справя сам - е, че това означава да се налагат определени правила и граници за всички около теб. Ти си невероятна в това за себе си, но за другите? Няма начин. Предпочиташ просто да позволиш на някой друг да бъде шеф, за да може да правиш своите неща.

Везни

Ти си много добър приятел, няма съмнение в това... Но вероятно би трябвало да се обадиш на някой друг, ако имаш нужда от сериозна помощ. Разбира се, винаги ще подкрепяш приятелите си, но когато става въпрос да ги защитаваш за нещо, не си насреща. За теб да защитиш някого, ако това не си самата ти, е просто неудобно. Ще се чувстваш ужасно, че не знаеш как да помогнеш ефективно, но просто няма да се случи. Не се справяш с конфронтации, защото и те те карат да се чувстваш неприятно.

Скорпион

Ти си типът човек, който споделя с хората, когато се чувства добре около тях. Дори тогава само най-добрият ти приятел знае всичко за теб. Така че, когато става дума за среща с нови хора, трябва да си активна, в противен случай разговорът с теб няма да се случи. За теб най-неудобното нещо са личните въпроси. Имаш чувството, че някой се опитва да те опознае по-добре и по-скоро, че се опитва да влезе в живота ти без разрешение. Изглежда малко лудо, дори за теб, но ти просто си такова момиче. Обичаш да се пазиш и това е начинът да го направиш.

Стрелец

Ако някой знае нещо за теб, то това е, че си много честна. Някои хора биха те нарекли брутално откровена. Ти не си типа човек, който би разчитал на удари, защото чувстваш, че ако някой не те харесва, когато е с теб, вероятно няма да те хареса изобщо. Освен това, не искаш да бъдеш около хора, които наистина не се интересуват от това, което ще кажеш, стига да е приятно. Това, което те кара да се чувстваш най-неудобно, е да „лъжеш“ и да си любезна с някого. Може да усетиш това от разстояние (и мразиш да си фалшива), така че не го правиш само защото така трябва.

Козирог

Ако има зодия, която кара стоенето у дома да изглежда шик, това е твоята. Невинаги ти се излиза, но всеки път, когато половинката ти остане през нощта с теб, може напълно да разбере защо обичаш да си у дома. Когато си навън, обаче, го правиш, защото знаеш, че може да прекараш време с приятелите и семейството си, правейки нещо забавно. Чувстваш се неудобно, когато си на публично място. Дори да си с приятелка на парти и тя да отиде да поздрави някого, смяташ, че си оставена сама. Тя е излязла с теб, а не с другите. Ако се чувстваш неудобно, предпочиташ да останеш вкъщи, където си щастлива.

Водолей

Ти много се гордееш с това, че другите биха могли да те нарекат прогресивна или открита. Обичаш да опитваш нови неща, да срещаш интересни хора и да обмисляш гледната точка на другите. Така че, когато срещнеш хора, които не са открити, е плашещо и това те кара да се чувстваш много неудобно. От една страна, искаш да попиташ тези хора как могат да бъдат толкова тесногръди, особено днес. От друга, не искаш да прекарваш повече време, отколкото трябва около хора, които предпочитат да съдят другите, вместо да ги приветстват. Най-добре е да нямаш акаунт в Туитър, момиче!

Риби

Ти имаш отворено сърце, приветлив човек си и обичаш да общуваш с хора с подобно мислене. Когато откриеш такива, чувстваш, че тя си намерила подходящите за себе си. Също така усещаш, че може да кажеш и да направиш всичко, което те кара да се чувстваш удобно, защото знаеш, че никой няма да те съди. Ако е обратното обаче, не ти е комфортно. Не ти харесва някой да има власт и да те управлява, защото мразиш да ти казват какво да правиш и защото правилата са като наказание за човека, с когото искаш да бъдеш. Ако не можеш да бъдеш себе си, тогава би предпочела да намериш място (или хора), с които да се докоснеш до истинското си аз.