Живеем в странно време, но се научихме, че макар и разделени, сме по-обединени от всякога. Сега е моментът да се вгледаме в себе си, да бъдем в хармония със света и да направим всичко по силите си, за да го превърнем в едно по-добро място. 

Днес е време да споделим една наистина добра новина, която доказва, че доброто не е забравено.

На 10 юни детското отделение на МБАЛ – Елин Пелин получи нова апаратура от инициативата „Капачки за бъдеще“. Дарението е осигурено от компания OLYMPUS България, позната от години на нашия пазар с висококачествените си млечни продукти, фреш сокове и други напитки.

За по-добрата диагностика и лечение на малките си пациенти, болницата в гр. Елин Пелин вече ще разполага с нов ЕКГ апарат, спирометър, пулсоксиметър, перфузори, инхалатори и теглилка с ръстомер.

OLYMPUS България се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“ през 2019 г. с дарение в размер на 3500 лева. През септември компанията беше официален партньор в мащабното събитие за събиране на пластмасови капачки, което се проведе на площад „Батенберг“ в гр. София. През целия ден, доброволците на „Капачки за бъдеще“ получаваха на място освежаващи напитки с марка OLYMPUS – фреш сокове, мурсалски чай и кефир. Допълнително в края на събитието, компанията предаде 20 килограма капачки, събрани от осигурените от тях продукти.

„Избрахме да подкрепим инициативата на Мартина Йорданова и Лазар Радков без колебание, защото опазването на природата е предизвикателство и наш основен приоритет, като компания и екип. Няма нищо по-естествено от това да се грижим за съхранението на околната среда и да помагаме на най-малките, които ще ни наследят утре“, сподели Александър Атанасов, маркетинг мениджър на OLYMPUS България.

Подкрепата за „Капачки за бъдеще“ е в унисон с философията на OLYMPUS, че личният пример е ключ към устойчивото развитие и изграждането на по-добро бъдеще. Любовта и грижата към хората се доказва с последователния стремеж на компанията да предлага натурални продукти, да развива БИО производството в хармония с природата и с най-високите европейски стандарти за качество.