Нумерологията може да ви помогне да разберете доколко вие и вашият партньор си приличате. Но какво ще стане, ако се окаже, че сте кармични близнаци? За съжаление, трябва да ви кажем, че такива двойки почти сигурно са обречени на раздяла...

Дали все пак има щастлив изход за такава връзка?

Запитвали ли сте се защо нечии отношения никога не вървят гладко? Отговорът е много прост – това се случва с кармичните близнаци. В минал живот тези хора вече са били влюбена двойка, но са направили някаква фатална грешка във връзката си и сега се срещат отново, за да покажат нагледно с постъпките си най-лошите качества на партньора от миналото. С други думи, кармичните партньори са огледало един на друг. Това отрицателно качество, което всеки от партньорите особено силно не харесва в другия, определено притежава и той самият. Но не го вижда в себе си, не го приема и не го осъзнава... И докато и двамата не разберат, че притежават същите недостатъци като тези, които най-силно ги отблъскват от другия, отношенията между тях ще се развиват изключително трудно.

Как да разберете дали сте кармични близнаци или не?

Опростете датата си на раждане и датата на раждане на партньора си до едноцифрено число.

Например: ако рождената ви дата е 01/05/1990 = 0+5+0+1+1+9+9+0=25=2+5=7
Числото на съдбата ви е 7 и ако датата на раждане на партньора ви се окаже също числото 7, тогава с него сте кармични близнаци.

Да изясним – няма нищо лошо във факта, че имате кармичен близнак. Напротив, когато срещнете такъв човек, ще ви изглежда, че се познавате от цяла вечност. Във всяко едно отношение ще ви се сструва близък, защото душата ви ще го помни.

Ако имате връзка с кармичен близнак, не се плашете. Отношенията ви могат да станат перфектни, ако следвате тези 3 прости правила:

1. Разберете какво ви дразни в него.
2. Анализирайте себе си, открийте с какво го предизвиквате.
3. Помислете дали е необходимо да предявите претенциите си към него и дали са с основание.