Звездите препоръчват да се абстрахирате от проблемите и да отделите време за себе си и своите преживявания.

Карта Таро на седмицата от 18 до 24 март - Двойка пентакли

Тази седмица търсенето на хармония ще бъде на дневен ред. Сега трябва да използвате способността си, за да балансирате ситуацията. Представете си, че сте слезли от кораб и сега трябва да се адаптирате към новата среда. Точно такова ще бъде влиянието на външните обстоятелства за вас през следващите дни. А вътрешната ви нагласа е точно способността да се справяте с превратностите на съдбата. Следващите дни ще бъдат динамични, затова определено не разчитайте, че ще скучаете и просто ще си почивате.
Ако обаче сте усетили, че нещо тревожно се задава във вашите дела, сега е моментът да намерите изход от ситуацията. Двойката пентакли, която се падна за тази седмица, говори не за провал, а за успех в начинанията. Може да почувствате леко объркване и безпокойство, което е естествено и нормално за всяко едно такова ново начинание.

Главното нещо е да не прибързвате и да изпадате от една крайност в друга. Не си мислете „Всичко е страхотно!“, а след 5 минути в главата ви да се завърти мисълта: „Всичко е загубено!“ Стабилизирайте се и усетете вътрешния си център, защото в близко бъдеще ще ви трябват всички ваши бизнес умения и значителна доза находчивост. С две думи, това ще е всичко, от което се нуждаете, за да поддържате задачите и дейностите си на необходимата висота.
В отношенията заемете позицията на наблюдател, който не се интересува от изхода на събитията. Това ще ви позволи да останете над водата и да не се потопите в бездната на тревогите. Ако двама мъже ви поканят на среща тази седмица, изберете третия. Или още по-добре - зарадвайте с вниманието си най-важния човек в живота ви - себе си.