Вселената ви съветва да се заемете с нов бизнес, който преди много време сте набелязали като идея.

Карта Таро за седмицата от 20ти до 26ти ноември – Паж Пентакли

Тази седмица е добър период да започнете нов проект, защото вече сте натрупали достатъчно ресурси и знания за планирания бизнес. Дори и това да е просто възможност да научите нещо ново, това начинание също ще ви е от полза. Колко съвестно подхождате към разучаването на нова задача е един вид урок в училището на живота, който понякога е много отрезвяващ. В края на краищата това, което се създава в материалния свят, изисква творчески действия от своя създател.

Енергията, съпътстваща тази седмица ще насърчи упорития труд, усърдната работа и сериозното отношение към вашите идеи и дела. Уважавайте работата си и плодовете, които ще берете под формата на морално и материално удовлетворение от нея, няма да закъснеят. Сега е и подходящ период да помислите за започване на курс или да кандидатствате в учебно заведение, защото новите начинания, свързани с образование, ще се увенчаят с успех.
Тази седмица ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм, които ще ви съпътстват още дълго време и ще помагат на начинанията ви да са успешни. Офертите, които ще получите от 20ти до 26ти ноември, са наистина добри и не трябва да ги пренебрегвате. Картата Паж Пентакли винаги символизира, че човек ще трябва да започне някое начинание отначало или да опита нови неща.

А тези от вас, които искат да създадат колекция от каквото и да било, също ще имат успех, защото седмицата е подходяща това да се превърне в интересно хоби, което само по себе си ще бъде добро постижение.