Импровизираните сватби не са за всеки, но сватбения ден на тази булка не би могъл да бъде по-вълшебен.

Кати Босард получила най-голямата изненада в живота си, когато нейният приятел Зак Болдуин я помолил да се омъжи за него... и то веднага! Прочетете милата история, разказана от самата Кати: 

„Зак и аз отидохме във Вейл, за да „избягаме” за един уикенд, или поне така си мислех тогава. Не подозирах, че през изминалите месеци Зак усилено се е подготвял за този момент и планът му сега влизаше в действие. Пристигнахме във Вейл, настанихме сме в хотела и отидохме на обяд.

Докато вървяхме покрай дървената тераса, от която се разкриваше изумителна гледка, Зак не можа да се стърпи и почти веднага падна на едно коляно. „Кати Уинона Босард... ще се омъжиш ли за мен?” Почти съм сигурна, че му казах „да” още преди да довърши изречението.

За щастие с Зак вече бяхме обсъждали възможността да се оженим, затова предложението не беше неочаквано, но все пак беше много вълнуващо. Тогава обаче той ми каза „Всички са тук и аз искам да ти задам още един въпрос.” Огледах се и видях семейството му и няколко наши приятели да се задават. „Имам и втори въпрос. Искаш ли да се оженим днес. Всичко е готово. Роклята ти, церемонията и ВСИЧКИ са тук.” Обърнах се и видях майка ми, сестра ми, най-добрите ми приятелки, леля ми и чичо ми, които идват да ни поздравят. Ентусиазирана и объркана, аз избухнах в сълзи. Плачейки, запрегръщах всички наоколо.

Всички чакаха моя отговор, а аз не бях сигурна, че съм чула въпроса правилно. „Кати, искаш  ли да се оженим днес? Всичко ще бъде напълно готово след три часа.” Опитвах се да разбера какво се случва...

Но отговорът ми беше... „Да. Да го направим!”

(…) За наш късмет семейството и приятелите ни са невероятни, затова всичко беше толкова лесно... косата, гримът, вратовръзките, костюмите... и роклята. Всички разказват колко са притеснени за роклята! Майка ми и сестра ми бяха избрали една, а най-добрите ми приятелки бяха избрали друга. Беше толкова лесно. Просто пробвах и двете и избрах тази, в която се чувствам по-комфортно. И разбира се, роклята беше прекрасна.

Церемонията беше на върха на една от планините във Вейл, от там се разкриваше най-красивата гледка, която някога съм виждала. Един от най-добрите ми приятели ни ожени 4 часа след годежа.

Едва ли някога напълно ще разбера как Зак се е решил, но съм сигурна, че той ме познава най-добре от всички. Никога не съм искала голяма сватба. Никога не съм искала да обикалям „за идеалната рокля”. Никога не съм искала да си блъскам главата над списъка с гости и да се притеснявам дали няма някой да ми се обиди. Никога не съм искала да планирам „идеалната сватба”. Това, което исках, е да се омъжа за най-добрия си приятел. Исках точно това, което получих от Зак. Любов. Приятелство. Чувство за сигурност, когато е до мен. Бракът е много повече от сватбата и партито след нея. 

Благодаря на всичките си приятели и роднини за помощта. Знам, че Зак ви е отрупал със задачи. Но всички се справихте! Това беше най-добрата изненадваща сватба!

И преди всичко... Благодаря ти, Зак. Думите не мога да опишат колко изненадана, щастлива и благодарна съм. Обичам те, скъпи.

С любов,
Кати Болдуин”