Любовта от пръв поглед е нещо, за което някои са слушали само в приказките и са гледали във филмите. За други обаче, любовта от пръв поглед е нещо, което им се случва, когато най-малко очакват. Но случвало ли ви се е да се влюбите от пръв поглед в някого, а той да не отговори на чувствата ви?

Такъв беше случаят с актрисата Лиса Кудроу, която срещна любовта на живота си, но трябваше да изчака 6 години, за да бъдат заедно. 

Момиче от Лос Анджелис с големи мечти

Въпреки че всеки път, когато я видим, си спомняме ролята й в сериала „Приятели“, преди да стане Фийби Буфе, Лиса Кудроу учи психобиология и възнамерява да посвети живота си на научни изследвания. Въпреки това, вдъхновена от приятел на брат си, тя решава да се пробва с актьорско майсторство. Освен това, преди светът да разбере името й, тя изживява любовен романс с гаджето на нейната съквартиранта.

Най-добре пазената й тайна

Лиса се срещна с Мишел Стърн, френски рекламен директор, когато той излизаше с нейната съквартирантка. Въпреки че беше любов от пръв поглед, тя запази чувствата си в тайна от уважение към връзката на приятелката си. „Видях го и си казах: „Е, той е идеалният човек, но няма как да се получи, защото сега са заедно и аз не мога да направя нищо“, споделя тя. „Когато идваше да я вземе, той казваше: „О, здравей, Лиса“, а аз отговарях „Здравей“ и излизах от стаята. Той мислеше, че съм луда“, добави тя.

Животът им дава втори шанс

Връзката на нейната съквартирантка с мъжа на мечтите й приключва 2 месеца по-късно и те изгубват контакт. Но съдбата среща Лиса и Мишел отново 6 години по-късно на партито за рождения ден на нейн приятел. Никога повече не се разделят.
Те решават да създадат семейство като си казват заветното „ДА“ на 27 май 1995 г., а 3 години по-късно посрещат единствения си син Джулиан Мъри.

Ключът към щастливия им брак

Историята на Лиса Кудроу може да бъде основа за изцяло нов филм. И въпреки че й се налага да чака цели 6 години, тя в крайна сметка получава своята "щастлива приказка". След 26 години бракът им все още е стабилен, защото те полагат основите от самото начало:

„Когато решихме да се оженим, не обещахме да се обичаме завинаги, защото не можеш да направиш това, но обещахме да се справим с всякакви проблеми, които се появяват.“ каза тя.

Тя призна, че тяхната тайна е независимостта в отношенията:

„Ние уважаваме независимостта на другия и не казвам това като евфемизъм, нямам предвид връзки извън брака. Например, аз не обичам да пътувам, но ако той иска да отиде на голф пътуване, той отива. Мисля, че проблемите започват, когато двойките приемат, че са едно цяло, синхронизирано във всичко. Бракът е като да си в отбор. Всеки партньор е различен, но имат една и съща цел.”

Тя дори разказа странност, която рядко виждаме в брака: „Обикновено не сме заедно на годишнините си. По-скоро ги приемаме като: „Добре, това има ли значение? Обичам те, обичаш ли ме още? Да? Чудесно, значи всичко е наред.“

Пожелаваме им още много години щастие!