Майкъл Дъглас изглежда е много щастлив баща! Това става ясно от снимка, която беше споделена в профила му в Инстаграм наскоро.

На снимката се вижда как 77-годишният актьор позира за снимка със сина си Дилън, на 21 години, и дъщеря си Керис, на 18, докато са на почивка в буйните джунгли на Доминика в Карибите. Снимката е направена от 52-годишната му съпруга Катрин Зита-Джоунс.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Гордите родители се запознават през далечната 1998 г., когато са представени от общи приятели на филмовия фестивал в Довил. Преди да се срещне с актрисата, актьорът от Уолстрийт беше женен за Диандра Лукър, за която се ожени през 1997 г.

Двамата посрещнаха на бял свят сина си на име Камерън година след като се ожениха и в крайна сметка се разделиха през 1998 г.

Зита-Джоунс преди това беше сгодена за шотландския актьор Ангъс Макфадиен.

Изненадващо Дъглас и Катрин обявиха, че очакват първото си дете през 1998 г., а на следващата година се сгодиха. Двамата приветстваха сина си Дилън в живота си и се ожениха през 2000 г. Това е същата година, когато излезе техният общ филм, криминалната драма "Трафик".

Години след това, двойката разшири семейството си като посрещна на бял свят дъщеря си Карис. Имаше слухове, че Дъглас и Катрин са се разделили и са обмисляли развод през 2013 г., но са се помирили през същата година.

Малко след това, Дъглас говори за сближаването му със Зита-Джоунс по време на брака им и отбеляза, че е щастлив да я има за съпруга. "Научих се през годините просто да я почитам и ценя. И остаряването също дава своята роля в цялата тази работа, защото разбираш, че времето ви заедно е ограничено и искаш да го прекараш по най-добрия възможен начин", споделя той.

Дъглас също така посочи, че е по-склонен да прекарва време със съпругата си от всеки друг човек.

"Опитвам се да бъда максимално внимателен към най-близкия ми човек, вместо да си губя времето с хора, които почти не познавам", казва той. Актьорът отбеляза, че той и Зита-Джоунс се интересуват да се появят един до друг във филм. Той споделя: "Бихме искали да правим неща заедно. Снимахме заедно преди години...сега, когато сме без деца, може да помислим отново за това!"