Всеки човек има различни предпочитания, когато става дума за интериор. А изборът на цветовете, в които ще е решено жилището ти, казва много за самата теб. Ако стените можеха да говорят, щяха да ракрият много за характера на всеки човек.

Независимо дали си почитателка на даден цвят, то със сигурност знаеш, че изборът на определен за стените на спалнята е от огромно значение. И тъй като всички знаем, че това е стаята, в която всеки се чувства отпуснат и спокоен, Dama.bg ще ти помогне да разгадаеш повече за същността на хората, вземайки под внимание цвета на спалнята.

Бяла спалня

Ако имаш право на три специални желания, то със сигурност едно от тях било “добър сън”. Възприемаш спалнята си като убежище, в което мигновено се отпускаш след тежък ден. Белите стени не ти се струват празни, а по-скоро като бяло платно, което ти позволява да пречистиш съзнанието си.

Бежова спалня

Мнозина смятат, че бежовият цвят е един от най-често срещаните, когато става дума за спалнята. Но те не знаят, че ти е отнело дълго време, докато откриеш точния нюанс бежово, което да подхожда на стаята и ти навява скъпи спомени.

Зелена спалня

Ти си отговорна, зряла и съветът ти значи много за околните. Но фактът, че имаш знания и опит в никакъв случай не означава, че не знаеш как да се забавляваш. Спалнята ти е необичайна, цветна и приветлива.

Синя спалня

Колебанието е непознато за теб. Когато трябваше да избереш цвят за спалнята, отговорът веднага изниква в съзнанието ти. Този цвят е определящ за откровени хора, които не се възприемат прекалено сериозно.

Жълта спалня

Жълтият цвят на спалнята ти издава, че си изключително организирана. Можем да се обзаложим, че не се нуждаеш от аларма, за да се събудиш сутрин. Най-продуктивна си през първата половина на деня и просто не можеш да разбереш защо някои хора не искат да стават рано, за да видят изгрева.

Тъмносиня спалня

Имаш мнение по всеки въпрос и не се притесняваш да запознаеш всички останали с него. Обожаваш силното кафе, любими са ти мързеливите следобед с хубава книга и не можеш да си представиш свят без цветове. И макар за някои тъмносиният цвят да е прекалено смел за тази стая, то ти обожаваш начина, по който изглежда.

Сива спалня

Лесно възприемаш нови идеи, но първо искаш да знаеш крайния резултат. И в случая не става дума за притеснение, а по-скоро за това, че искаш да си напълно сигурна, че всичко, с което се захванеш, ще се увенчае с успех.

Кафява спалня

Трудно ти е да си обясниш защо толкова много хора се отказват от книжните издания и се доверяват само на модерните технологични устройства. Това е стаята, която е специално създадена, за да четеш и четеш, и четеш. За целта е задължително в помещението да има специален кът за четене, който е оборудван с бюро, кожено кресло и отличен източник на светлина.

Розова спалня

Късните излизания, общуването с много хора и закуските около обяд са ти любими. Не можеш да си представиш какво би било ако около теб няма постоянно много хора. Социалният живот е изключително важен за теб, а розовият цвят на спалнята ти напомня за безгрижните юношески години, когато нямаше търпение да се видиш с приятелите си и да се забавлявате.