Забелязвала ли си, че има хора, които просто ти „разказват играта“ набързо? Може и да си най-увереният човек на планетата и да нямаш проблем с намирането на партньор... и точно тогава, разбира се, ще срещнеш някого и увереността ти набързо ще отлети през прозореца.

Да, може да се случи на всекиго.

Има някои хора, които ни привличат до толкова, че карат краката ни да се подкосят на миа, да забравим логиката и тотално да изгубим контрол. Жените и мъжете обаче проявяват различно поведение, когато харесват някого твърде много. Така например, ако една дама е много хлътнала по някого, тя е склонна да бъде мълчалива и срамежлива, докато един мъж ще направи точно обратното и постоянно ще говори за себе си или ще се прави на шут, за да покаже какъв мъжкар е. Има много глупости, които мъжете правят, когато харесват едно момиче. Да бъдеш във връзка е трудно и понякога правим сериозни грешки. Един от проблемите, който може да възникне, е да отблъснеш обекта на своите желания с прекалената си обсебеност.

Когато един мъж е толкова влюбен, че се държи като глупак, е трудно да не му се изсмееш в лицето или да помислиш, че наистина е луд. Но ако успееш да преодолееш това поведение и разкриеш намерението, криещо се зад него, може да видиш, че се държи като глупак само защото има силни чувства към теб.

Астрологията може да ни научи много за поведението на всеки един знак в различните ситуации – също така може да ни помогне да научим кои са грешките, които един мъж прави, когато си пада по нас твърде много.

Той не е идиот – просто е хлътнал по теб!

Овен 

Овенът прави твърде много планове. Отивате на една полууспешна среща и той вече те кани да го придружиш на сватбата на сестра му или пък на приключение с делтапланери. Той трябва да забави темпото, защото те подлага под силно напрежение. Не са нужни планове, освен такива за втора среща.

Телец

Телецът ревнува от бившия ти, дори и още да не сте излизали на среща. Малко е плашещо, ако се държи обсесивно и ревниво, а не сте прекарали достатъчно време заедно. Ако предполагаш, че е такъв и когато го опознаеш по-добре, със сигурност е по-добре да пропуснеш поканата.

Близнаци 

Близнакът няма да спре да говори за себе си. Ще ти се иска да се включиш и да проведеш истински разговор, но той просто няма да млъкне – говори за предишните си връзки, работата си, талантите си... Научила си всичко, което ти е нужно да знаеш – той е прекалено самовглюбен в себе си!

Рак

Големият проблем на Рака при връзките е, че се отказва твърде рано. Поканил те е веднъж, ти си отказала, защото си била заета (а това е самата истина) и той просто не те е потърсил повече. Кара те да се чувстваш така, сякаш не заслужаваш ни най-малко усилие от негова страна.

Лъв

Лъвовете са свикнали да получават това, което искат, но ако харесват някого твърде много, просто прекаляват. Ако се притеснява, може да започне да изрежда жените, с които е спал, сякаш това е някакъв фактор. Тъй като няма да се свържеш с бившите му за оценка, най-вероятно ще го игнорираш и ще продължиш напред. И основателно!

Дева

Когато един мъж от зодия Дева наистина харесва дадена дама, той ще се опита да го прикрие, без да осъзнава, че това не го прави по-привлекателен. Когато започнеш да го отбягваш, той ще анализира всичко, което казваш и премълчаваш и накрая ще открие грешката в себе си.

Везни 

Грешката, която мъжът от зодия Везни е склонен да прави, е да не планира изобщо. Просто се надява да се пусне по течението и това да проработи, защото не е известен със своята решителност. Спонтанната среща ще се състои от „Какво искаш да правим?“, „Не знам, ти какво искаш да правим?“ до безкрай. Малко планиране няма как да навреди, нали?

Скорпион

Грешката на Скорпионът е, че се държи така, сякаш прелива от тестостерон. Никой не иска да излиза с някакъв мачо-глупак, който обижда останалите, показва мускулите си и непрекъснато демонстрира какъв мъжкар е – това не е никак привлекателно! Бягай!

Стрелец

Когато един Стрелец си пада по теб, той ще се държи така, сякаш отново е тийнейджър. Заеква и се изчервява и сякаш непрекъснато казва грешното нещо. Нямаш достатъчно време или енергия да чакаш да му стане достатъчно комфортно около теб, за да бъде себе си.

Козирог

Когато един Козирог е хлътнал по теб, ще бъде твърде скован и дипломатичен. Трудно ще му бъде да се отпусне и да си прекара добре, а ти определено не търсиш човек, който да не може да се отпусне поне за 2 минути, нали? 

Водолей

Водолеите могат да бъдат страхотни, забавни, умни и удивителни, но ако те харесват твърде много, се държат сякаш не присъстват в живота ти. Никой не иска да трябва да се бори с Фейсбук, Инстаграм и Снапчат за вниманието на някого.

Риби 

Грешката, която Рибите често правят, е да се представят като перфектния приятел, който не се интересува от нищо повече. Не можеш да четеш мисли – как може да разбереш дали това е просто излизане по приятелски или истинска среща?