Хотелът вече впечатли първите си гости с реновирани стаи, чисто нов детски басейн, площадка за игра и множество вкусни летни промоции.

На 27 май, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отвори за новия летен сезон, след близо месец и половина реновация. 

Хотелът представи нов дизайн на стаите си за гости, обновени с нови мокети, завеси, тапицирани мебели и луксозни табли за легла. Обзаведени в богати сини и пурпурни тонове, освежените стаи вдъхват усещане за кралско великолепие, уют и топлина. В допълнение към освежения интериор, сега всички стаи разполагат с уреди за приготвяне на кафе и чай, както и с обновена електронна заключваща система за максимална защита и комфорт на гостите.

В духа на традициите на Кемпински и в грижата и за най-малките гости, aкцентът на ремонта бе изграждането на изцяло нова площадка за игра и открит детски басейн с дълбочина от 0.5 м. Детският клуб на хотела също бе пребоядисан и освежен, за да предложи максимален комфорт в забавните игри и активности на малчуганите.

Външната тераса на средиземноморския ресторант на хотела „Коме Прима“ също претърпя значителна трансформация. Изцяло облицована с ламперия от естествено дърво, с вградени саксии с цветя и очарователно вечерно осветление, сега терасата предлага още по-елегантна и уютна атмосфера за вечеря под открито небе през най-топлите месеци в годината.

Поредното интересно нововъведение този сезон е и специалната изненада, която очаква всички гости, непосредствено преди да си тръгнат - домашно приготвен мед от Пирин планина като сладък спомен от престоя им в хотела. В допълнение към всички новости, екипът на хотела е подготвил и множество кулинарни изненади, изкусителни нови менюта и възможности за развлечения на гостите през цялото лято. 

По повод нововъведенията, генералният мениджър на хотела г-н Карстен Зойберт коментира: „В стремежа си непрекъснато да надвишаваме очакванията на нашите гости всяка година провеждаме освежителни
ремонти. Тази пролет решихме да се съсредоточим върху обновяването на стаите за гости, за да предложим още по-луксозно изживяване. Обновената тераса на ресторант „Коме Прима“ също бе важен обект по време на ремонта, тъй като е едно от любимите места на гостите през лятото. И не на последно място, отделихме специално внимание на съоръженията за нашите най-малки гости, които с радост ще открият чисто новата площадка за игра и детския басейн, които подготвихме специално за тях. С нетърпение очакваме да посрещнем всички гости за най-страхотното лято досега в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско!“.

Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големият алианс от независими хотели в света.