За жалост, днес разводът на актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер беше финализиран, съобщиха световните агенции.

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година. Попечителството над трите им деца - двама синове на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 хил. долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 хил. долара месечно.


И понеже имаме слабост към страхотните любовни истории и успешните бракове, ето как американският актьор, режисьор и музикант създаде своето красиво семейство.

Кевин Костнър беше женен за Синди Силва

Кевин и Синди Силва се запознават в Калифорнийския държавен университет, където и двамата учат. Той се радва, че е намерил красива, умна и сладка жена, която представлява всичко, което той харесва. Те се женят през 1978 г. и имат 3 деца заедно - Ани, Лили и Джо.
Поради проблеми в брака и някои слухове за изневяра, двойката решава да се раздели след 16 години брак. В крайна сметка те се развеждат през 1994 г.

След развода той не е готов да се влюби отново

След развода личният живот на Кевин е динамичен. Новият ерген влиза в краткотрайни връзки с холивудски красавици като Наоми Кембъл и Кортни Кокс. Той има връзка и с американската актриса Бриджит Рууни, от която има син Лиъм, който се ражда през 1996 г.

2 години по-късно Кевин се среща с дизайнера на чанти и млад модел Кристин Баумгартнер. Те се срещнаха през 80-те на голф игрище, когато актьорът  репетира за ролята си във филма “Тенекиената купа“. Моментът тогава не е подходящ за връзка и те спират отношения докато не се срещат отново през 1998 г. в ресторант. Тогава актьорът иска телефонния номер на Кристин и й казва, че ще се обади след няколко седмици.

Кевин дава шанс на връзката им и отново отваря сърцето си въпреки страховете си.

„Когато срещнах Кристин, не бях готов да бъда влюбен отново. Отне ми много време, преди да й кажа „обичам те“, много време“, споделя той.

Връзката продължава 4 години

Когато холивудският актьор среща бъдещата си съпруга, той вече е баща на 4 деца. Двамата се обичат и са много привързани един към друг, но не могат да се разберат за това дали да имат деца. Кристин иска, а Кевин се страхува да стане баща отново. 

Несъгласието им по тези въпроси води до раздяла, но не след дълго те се събират, защото Кевин осънава, че не може да живее без Кристин. Тя сякаш знае, че това ще се случи, защото му казва: 

„Ще те чакам, но не за дълго. Когато дойдеш на себе си, върни се при мен.”

Кевин и Кристин се ожениха на романтична сватбена церемония през 2004 г.

След като се сгодяват през 2003 г., влюбената двойка става семейство през 2004 г. на частна церемония в имението на Костнър в Аспен, Колорадо, с най-близките си семейство и приятели. Кевин иска Кристин да има сватба, която да помни до края на живота си.
3 години след брака им, през 2007г. двойката посреща първия си син Кайдън. Малко след това Кристин ражда втория им син Хейс през 2009 г., а дъщеря им Грейс се ражда през 2010 г.

Те продължават брака си с всичките му възходи и падения

Всеки брак изисква много работа, но изглежда, че Кевин е намерил рецептата за щастлив брак. Освен любовта и уважението, които и двамата споделят, той признава, че това, което е накарало брака му да сработи, е способността да се извинява дори в моменти, когато е смятал, че е прав.

Днес Кевин е любящ татко и щастлив съпруг

Кевин е успешен актьор, но и всеотдаен семеен мъж. Той доказа, че е любящ съпруг и страхотен баща на своите 7 деца, с които иска да се наслади на пълноценни моменти. Той споделя, че е изиграл 2 роли в живота си, за едната му плащат, а другата е да бъде баща, за което ще бъде благодарен през целия си живот.