Киану Чарлс Рийвс е роден на 2 септември 1964 година. Честит рожден ден, Киану!

Актьорът се превърна в един от най-големите любимци на Холивуд не само заради прекрасния си актьорски талант, но и заради земния си и скромен характер.

Днес представяме поредното изказване на Киан Рийвс, което ще ви накара да се замислите за начина, по който преминава живота ни.

„Майката на мой приятел се храни здравословно цял живот. Тя не консумира алкохол или вредни храни, спортува всеки ден, не се излага на слънце без защитен крем – те се грижи за себе си по най-добрия начин. Днес тя е на 76 години и има рак.

Бащата на моя приятел се храни изключително нездравословно. Той обожава бекон, масло, мазнини и никога не е тренирал през живота си. Днес той е на 81 години и докторите казват, че здравето му е като на млад човек.

Хора, не можем да се скрием от отровата. Тя е някъде там и рано или късно ще ни намери. Както казва майката на моя приятел: „Ако знаех как ще се развие животът ми, щях да го изживея по много по-добър начин и щях да му се наслаждавам, правейки всичко, което ми беше забранено!“

Никой от нас няма да се измъкне жив от тук, така че просто се забавлявайте. Хапвайте вкусна храна, разхождайте се под слънцето, плувайте в океана. Бъдете лекомислени. Бъдете мили. Бъдете щури. Защото нямаме време за нищо друго.“