Тази година ще е изцяло посветена на личностното усъвършенстване. Трябва да използвате свободното си време, за да се подобрите по един начин или друг. Периодът е благоприятен за придобиване на нови умения, затова може да започнете точно с това.

Представителите на зодия Глиган са умни, мили, полезни, стабилни и приятелски настроени. Тази година тези качества ще им помогнат да постигнат баланс в живота си, както и да организират и да планират за бъдещето.

Любов

Хороскопът за 2019 година предсказва, че ще сте по-уверени и социални през тази година - това ще е благоприятен период за романтика. Трябва да подобрите социалните си умения, ако искате нещата да вървят, независимо дали сте необвързани или имате половинка. Ако сте във връзка, уверете се, че можете ясно да покажете какво искате от отношенията си, но се вслушвайте и в думите на партньора си. Това е особено важно, ако планирате бебе.

Прогнозите предупреждават, че ако сте необвързани, ще трябва да се запознаете с нови хора и да бъдете очарователни, ако искате връзка. Опитайте се да научите повече за партньора си през тази година - това е по-важно от сексуалната съвместимост и може да направи нещата по-интересни. Вероятно ще сте по-импулсивни през тази година. Това е чудесно по отношение на новите приятелства, но не и когато сте с роднините си. Наблюдавайте поведението си, тъй като някои хора могат да ви съдят сурово.

Кариера

Годишната прогноза сочи, че времето ви в работата ще минава по-бавно, отколкото предходната година. Това отчасти се дължи на факта, че ще имате по-малко работа от обичайното, но пък това ви дава възможност да научите повече. Колкото повече знания имате, толкова по-вероятно е да ви забележат и повишат. Научаването на нови умения е важно през тази година, а най-благоприятният период е лятото. Ако имате добри идеи, споделяйте ги с шефовете си - може да им допаднат.

Финанси

Годината на Глигана ще е късметлийска за вас по отношение на парите, но само ако знаете как да разполагате с тях. Харчете само за това, което ви е необходимо и не прахосвайте средства в началото на годината. Началото на пролетта е чудесен период за инвестиции. След това спестявайте парите си, след като заплатите задълженията си, но си отделяйте и средства, за да се поглезите.

Здраве

В началото на годината ще имате много енергия, а това е чудесно, защото ще бъдете доста заети. Нещата, които са ви били трудни в миналото, сега ще ви се струват фасулска работа. Отдъхнете си в края на годината, тъй като енергийните ви нива ще спаднат. Консумирайте повече органична храна, прекарвайте време сред природата и се занимавайте с физическа активност, за да бъдете здрави. Стоенето у дома и тъпченето с вредна храна няма да ви помогне! Грижете се за себе си.