Хороскопът на Плъха за 2019 предвижда, че ви предстоят много нови възможности! Първите месеци от годината ще бъдат време за изчистване на всякакви бъркотии, които сте допуснали през годината. Изглежда, че ще бъдете в някакъв емоционален цикъл и ще трябва да намерите изход от него, за да се чувствате възможно най-добре през годината на Кафявия земен глиган.

Представителите на зодия Плъх са умни, адаптивни и ги е грижа за останалите хора от този знак. Останалите ги намират за интелигентни, приятелски настроени, щедри и много забавни. Ето какво ви предстои през 2019 година:

Любов

Прогнозите за 2019 година са, че през първата част от годината ще се колебаете относно любовните си отношения. Може да нямате негативни въпроси, а просто общи такива. Може да се чудите дали да приключите връзката си, или да отидете на следващо ниво. Ако умеете да разрешавате конфликтите си с половинката си, вероятно ще напреднете в отношенията си. Не е добре да планирате бременност преди да преодолеете проблемите си.

Необходимо е да комуникирате с партньора си, независимо каква е ситуацията. Ако сте необвързани, това е момент да съблазните човек, който ви привлича. Опитайте се да се свържете с човек, който е подобен за вас и ще имате хармонична връзка.

През този период ще е благоприятно да се отървете от приятели, които не ви помагат, както и всякакви близки, които са груби с вас. Разчистете негативните хора от живота си, за да освободите място за позитивните.

Кариера

През Китайската 2019 година може да ви е трудно да успявате в работата и бизнеса. Също така е много вероятно да сте претоварени и да ви е трудно да подреждате приоритетите си. Опитвайте се винаги да правите онова, в което сте добри и да оставяте останалото за по-нататък. Също така, ако има „главен“ проект, съсредоточете се върху него. Колкото повече работа успявате да свършите, толкова по-вероятно е да ви забележат. Това ще ви бъде от полза през втората половина от годината.

Финанси

Китайският хороскоп предвижда, че макар и да ви е трудно в работата в началото на годината, финансите ви ще бъдат на добро ниво. Използвайте средствата си, за да изплатите дълговете си, както и да спестявате. Тази година ще трябва да се съсредоточите повече върху нуждите си в бъдеще, отколкото върху нещата, които искате сега.

Здраве

По отношение на физическото здраве, Плъховете ще имат по-малко енергия през китайската 2019 година. Ще ви се иска да си почивате повече, отколкото да тренирате, но не се безпокойте – мозъкът ви ще бъде много по-активен, отколкото тялото ви.