Тази година ще се чувствате пълни с физическа, ментална и творческа енергия. Ще имате усещането, че можете да постигнете всичко, което си наумите в годината на Кафявия земен глиган. Може да ви е трудно да приемете колко добре се чувствате, но ще свикнете - ще продължи дълго.

Представителите на тази зодия притежават са независими, любящи, амбициозни, обичат да управляват, да бъдат честни и да бъдат сурови. Всички тези черти ще определят как ще се развие годината им.

Любов

Китайският хороскоп предсказва, че любовният ви живот директно ще зависи от това какво е вашето отношение към концепцията за любовта. Ако сте романтични по природа, любовта ще е центърът на живота ви през годината. Ако не ви е особено грижа за срещи, секс и романтика, няма да се сблъсквате много с това.

Ако сте романтични, прекарвайте много време в това да подобрите връзката си. Може дори да планирате бебе. Ако не искате любовна връзка през годината, трябва да поработите върху подобряване на отношенията ви с приятелите си.

Годината е добра да се съсредоточите върху отношенията си с останалите. Може да се нуждаете от помощта на семейството си с роднините си, затова общувайте често с тях.

Кариера

Според прогнозите работата и бизнесът ще са много лесни за вас тази година. Вероятно някои от проектите ще ви се получават с лекота, благодарение на качествата ви. Ако работите усилено, ще бъдете забелязани в работата. Уверете се, че развивате комуникационните си умения, ще ви бъдат от огромна полза. Най-вероятно ще работите в екип, затова се уверете, че взимате най-доброто, което ви се предлага.

Финанси

Китайският хороскоп предвижда, че ще трябва да внимавате в работата и с финансите през тази година. Не забравяйте да плащате сметките си навреме и се опитайте да погасите поне една част от дълговете си. С течение на времето е добре да започнете да спестявате. И все пак не пропускайте да се глезите, когато ви се отдаде възможност!

Здраве

В началото на годината няма да имате много енергия, но тя ще се повишава с напредването на месеците. Ще искате постоянно да сте заети - независимо дали физически, или умствено. Ще ви се отдадат много възможности за развитие на тялото и духа - приемете ги! Опитайте се да се храните здравословно и да тренирате редовно, но не пропускайте и спонтанните възможности да бъдете активни.