Според китайския хороскоп тази година ще се сблъскате с много различни предизвикателства, но това не значи, че ще бъде неприятна. Всички усилия, които положите в годината на Глигана, ще бъдат възнаградени. Стига да бъдете търпеливи и отдадени да постигнете целите си, годината ще бъде обещаваща. Ще имате много повече ментална енергия през периода.

Представителите на зодия Заек обичат да бъдат част от група и имат стабилни семейни ценности. Те пазят своето със зъби и нокти, но са много честни и миролюбиви.

Любов

Прогнозите предвиждат, че ако сте в стабилна връзка в началото на 2019, вероятно нещата ще си останат такива. Това не е година на големи промени за вас. Насладете се на приятното време с партньора и семейството си. Независимо в какъв тип отношения сте, кажете на всички хора покрай себе си какви са нуждите ви и се уверете, че ги слушате внимателно, когато и те ви споделят. Колкото повече комуникирате, толкова по-малко вероятно е да се карате. Тази година е добър шанс и за бременност.

Ако търсите любов през 2019 година, опитайте се да потърсите на нови места, които са пълни с хора, които не познавате - каква отлична възможност за нова романтика!

Освободете се от стария си гняв към семейството и приятелите. Простете им, ако имат вина към вас - ще успеете да ги съзрете в нова светлина. Не бъдете импулсивни покрай приятелите и най-вече роднините си, за да не нараните чувствата им.

Кариера

Тази година ще бъде доста лесно за вас в кариерно отношение. Ще сте способни да разсъждавате по-ясно, отколкото преди. Уверете се, че обръщате достатъчно внимание на детайлите, за да не пропуснете нещо. Ще се наложи да обучавате хора, затова развийте комуникативните си умения.

Финанси

Приходите ви ще са стабилни през първата половина на годината. През юни обаче ще имате известни притеснения. Ще се наложи да изплатите някои дългове, но не забравяйте да се грижите и за сметките си. Можете да спестявате през първите месеци, за да избегнете критични моменти. Или пък да предприемете съвсем противоположната стратегия - да се поглезите, докато все още имате възможност.

Здраве

Китайският хороскоп предвижда, че ще имате много творчески мисли през тази година. Трябва да потренирате мускулите си, тъй като има възможност да отслабнат. Тренирайте ежедневно през лятото, докато времето е хубаво, както и не забравяйте да внимавате с какво се храните - ако прекалите с мазните храни и захарта, може да си доведете здравословни проблеми.