Вашият знак е Змия, ако сте родени през 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013.

Година на Водния Тигър обещава подобрение на финансовото състояние и страстни любовни отношения за змиите. Тази година ще бъде пълна с непредвидени промени и сериозни изпитания.

Усилията, които полагате през 2022-ра година, за да помагате на другите, ще дадат ползотворни резултати. Не бива да подхождате с егоизъм и лукавство, защото това ще ви донесе много лош късмет и ще се превърне в спънка за благополучието ви.

Щастливи числа: 2, 8, 9.

Щастливи цветове: черен, червен, светложълт.

Но какво още вещае годината?

Любов

Ще имате неочаквани срещи и романтични запознанства. Някои от вас може да възродят отдавна забравена любовна връзка, а други ще се насочат към приключения или пък ще развият по-сериозни отношения с близък човек. Каквато и да е ситуацията, представителите на зодия Змия не бива да си играят с чувствата на близките си хора.

Семейните двойки може да преминат през фаза на неразбирателство през пролетта. Бъдете търпеливи и ще преодолеете тези временни изпитания. До юли ситуацията трябва да се подобри.

Финанси

Годината ще бъде добра за финансите ви. Дори хората без работа в момента няма да живеят в бедност. Змиите са мъдри и умни и знаят не само как да печелят, но и как да спестяват. Бъдете готови за някои изненадващи бизнес печалби, дори от проекти, който не са изглеждали обещаващи. Направените от вас инвестиции ще ви донесат добри дивиденти тази година.

Годината е добра и за голяма покупка. Купуването на нова къща ще ви помогне да се погрижите за натрупания до момента капитал, както и ще ви даде радостта от това да имате свой дом. Но ви съветваме да не давате пари назаем без основателна причина.

Здраве

Необходимо е да започнете годината си, като преминете през обстоен медицински преглед. Това ще ви помогне да идентифицирате проблемите, които могат да причинят сериозни здравословни проблеми в бъдеще. Обърнете внимание на сърдечната и дихателната система тази година.

През годината на Водния Тигър се препоръчва да следите хранителния си режим. Избягвайте да пътувате на дълги разстояния. Внимавайте за вирусни заболявания. Отделете време физически дейности като ходене, бягане и фитнес и не е нужно да се тревожите излишно за здравето си.