Случвало ли ви се е да попаднете на някого, който се страхува да се обвърже? Често, минали събития и болезнени случки ни карат да се затворим за любовта и да не допускаме до себе си хора, които биха могли да ни наранят. Има обаче някои неща, които биха накарали човек, който не иска да се обвързва, да промени мнението си. Според астрологията, те зависят до голяма степен от зодията му. Ето кои са: 

Овен

Овните може да казват, че не са готови за връзка и че имат много възможности, но всъщност ще се обвържат с някого, който им дава едновременно пламенна страст и стабилност. Това ще ги накара да намерят удовлетворението, което търсят, без да се отегчават и в крайна сметка ще искат повече от този човек.

Телец

Телецът ще се обвърже с човек, който е търпелив с него и му дава свобода и пространство, когато има нужда от тях.Телецът винаги се натоварва с многобройни тежести и отговорности на плещите си, за това има нужда от лекотата на партньора до себе си. 

Близнаци

Близнаците ще се обвържат с някого, който може да им даде приятелство на първо място. Те са склонни да се влюбват в най-добрите си приятели, защото естествено усещат връзката и комфорта. По този начин чувствата започват да се развиват в своя естествен ход с течение на времето. 

Рак 

Те ще се обвържат с някого, който им показва своята пълна уязвимост. Ракът иска човек, който не се страхува да изразява най-дълбоките си емоции. Тези хора ценят уязвимостта и чувствата повече от всеки друг знак. Ако някой е готов да поеме риска и да им покаже кой е в действителност без филтри и да бъде до тях, за да ги подкрепи емоционално, тогава те са ударили джакпота и ще се обвържат на мига.

Лъв 

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието, така че ако някой ги направи център на своята вселена, има голяма вероятност Лъвът да се пристрасти към този човек. Те биха се обвързали с някой, който е напълно на тяхно разположение през цялото време. Обичат да могат да правят различни неща с един и същи човек и искат винаги да се чувстват важни за него.

Дева 

Девите не се обвързват лесно, но са по-склонни да се обвържат с някой, който ги предизвиква. Те са от хора, които са прекалено силни или показват твърде много и скоро, така че искат някой, който отначало е малко неясен и загадъчен, но в същото време им задава правилните въпроси и ги опознава, без да им оказва натиск или да разкрива чувствата си от самото начало.

Везни 

Везните са дружелюбни и имат много приятели от противоположния пол, така че имат нужда от човек, който е непредубеден и не ги кара да се чувстват сякаш трябва да променят начина си на живот или приятелите си. Те ще се обвържат с някого, който се слива с приятелите им и е част от социалния им живот, защото това е най-важното за тях. 

Скорпион

Скорпионите не се обвързват лесно и вероятно са най-трудният знак за опитомяване. Те се нуждаят от човек, който да ги накара да се чувстват сигурни по отношение на обвързването, което означава, че се нуждаят от супер търпелив партньор. Той ще трябва да проявява разбиране и да бъде готов да изчака малко повече, за да получи дълбокото обвързване. 

Стрелец 

Дори и да не са готови, те ще се обвържат с човека, който ги кара да се чувстват необходими. Те обичат да помагат на хората да подобрят живота си и да ги подкрепят в най-трудните им моменти, като за разлика от други знаци, те обичат повече да се грижат за другите, отколкото да се грижат за тях. Така че ако някой разчита много на тях и наистина цени истинската им същност, е само въпрос на време Стрелецът да започне да се влюбва в този човек.

Козирог 

Козирозите ще откриват, че са все по-привлечени от някой, който е толкова решителен, целеустремен и семейно ориентиран като тях. Поради това много от тях в крайна сметка се влюбват в свои колеги или сътрудници. Колкото повече виждат, че имат сходни ценности и работна етика с някого, толкова повече ще искат да споделят живота си с него. 

Водолей

Водолеите са загадка дори за самите себе си, затова е по-вероятно да останат сами, докато не намерят някой, който не ги кара да се чувстват като на друга планета. Те ще искат някой, който може да разбере техните странности и нестандартен начин на мислене. Те също така обичат свободата си и ще се обвържат с някой, който не ги кара да се чувстват така, сякаш се опитва да ги контролира.

Риби

Рибите ще се обвържат с някого, който ги преследва неуморно. Те не са тези, които правят първата крачка или започват връзката. Ако някой иска да спечели сърцето им, трябва да има търпение и решимост като постоянно да полага усилия да бъде с тях, да ги вижда и да бъде част от живота им. Рибите трябва да чувстват, че някой е "заслужил" любовта им, защото тя не е нещо, което се раздава толкова лесно.